ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ HARD ENDURO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το πρώτο σχολείο Hard Enduro στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 25-26/3/2017 στον μοναδικό χώρο Hard Enduro Park Tzivani στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου Tzivani Bio Winery and Museum, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία με τις τεχνικές και την διδασκαλία από τον παγκοσμίου επιπέδου οδηγό, Loris Gubian.

Οι συνολικά δεκαεπτά συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία πρωτίστως, να ξεπεράσουν τον φόβο τους απέναντι σε εμπόδια και καταστάσεις που συναντάς μόνο σε επίπεδο Hard Enduro. Με την καθοδήγηση του Loris, αποκαλύφθηκαν τα μυστικά και η σωστή τεχνική διαδικασία οδήγησης ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν την γνώση που απαιτείτε για δύσκολα περάσματα σε κορμούς, λάστιχα, πέτρες και Hard Enduro εμπόδια.

Στις ώρες ξεκούρασης και διαμονής του σχολείου, ο χώρος του οινοποιείου Tzivani Bio Winery and Museum της οικογένειας Τζιβάνη, εξασφάλισε με την υψηλής ποιότητας φιλοξενία του, την άνετη αποκατάσταση των μαθητών και την ευχάριστη διαμονή των επισκεπτών.

Οι CP Productions και Γιάννης Πολυχρόνης(Hard Enduro Park Tzivani), θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Loris Gubian για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε καθώς και τον Μάριο Πολυχρονιάδη για την συνεργασία με τον Γάλλο διεθνή οδηγό. Την οικογένεια Τζιβάνη για την φιλοξενία και διάθεση του εξαιρετικού  Tzivani Bio Winery and Museum στην Ριτσώνα, ενός μοναδικού χώρου που αξίζει όλοι να επισκεφτούν. Την ελληνική αντιπροσωπεία της Beta για την διάθεση της μοτοσυκλέτας του Loris, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Χαλκίδας για την παρουσία και τις υπηρεσίες τους, την MARMOLINE για τον ξεχωριστό βραχόκηπο, τα μέσα ενημέρωσης του χώρου της μοτοσυκλέτας, bikeit.gr, MOTO, enduro-fighter, offroadteam.gr, dirt-bike.gr, enduronews.gr, mxin.gr, την hoodfellas graphics and stickers, τις ομάδες enduro, Prince of Disaster και Dirty Riders καθώς και την Πολυχρόνης Signs για την πολύτιμη υλικοτεχνική βοήθεια.

 

271 More posts in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ category
Recommended for you
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024 – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024 - Όλες οι κορυφαίες εταιρείες, όλα τα νέα μοντέλα,...