ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΧ-BALAGIAN TEAM ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το βάρος των πολλών τραυματισμών και προβλημάτων του MX-Balagian Team κλήθηκαν να σηκώσουν οι νέοι αθλητές της ομάδας. Στον τρίτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017 στο Άργος, έλαμψαν με τις εμφανίσεις τους και ανέβασαν την ομάδα στο βάθρο. Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Σταύρος Βαγγελακάκης που διεκδίκησε την νίκη σε σκέλος στην κατηγορία ΜΧ65 ενώ σταθερά στην πρώτη τριάδα τερμάτισε ο Σταύρος Μαυράκης στην ΜΧ85.

Η χρονιά του 2017 δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα MX-Balagian με τον Αλέξανδρο Αλεξάκη(ΜΧ2) να αντιμετωπίζει τραυματισμό από την προετοιμασία και να μπαίνει στο πρωτάθλημα στον δεύτερο αγώνα χωρίς να έχει πλήρως αποθεραπευτεί. Στον τρίτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017 στο Άργος η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα της ομάδας, αυτή τη φορά στον μοναδικό οδηγό της στην ΜΧ1 Γιάννη Μόσιο που κείχε ένα τραυματισμό σε προπόνηση και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Γιάννη και ελπίζουμε ότι θα είναι κοντά μας στον επόμενο αγώνα στη Πτολεμαϊδα.

Σταύρος Βαγγελακάκης

Εν μέσω προβλημάτων οι υπόλοιποι οδηγοί της ομάδας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με πρώτο και καλύτερο τον Σταύρο Βαγγελακάκη που εντυπωσίασε στο πρώτο σκέλος της κατηγορίας ΜΧ65 οδηγώντας το σκέλος για αρκετούς γύρους. Στο τέλος της ημέρας ο Σταύρος με τερματισμούς 2-3 κατέλαβε την τρίτη θέση της ελπιδοφόρας μικρής κατηγορίας. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας της ΜΧ85 Σταύρος Μαυράκης οδήγησε σε καλό ρυθμό στο πρώτο σκέλος για την δεύτερη θέση όμως στο δεύτερο σκέλος δεν μπόρεσε να πιάσει την απόδοση που θα ήθελε τερματίζοντας τρίτος σε σκέλος και αγώνα. Παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και ευαιλπιστεί σε καλύτερα αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες. Συνεχίζοντας τους αγώνες αντιμετωπίζοντας ατυχίες,  ο Γιώργος Μαυράκης μετά τον τραυματισμό του στον προηγούμενο αγώνα στην Χαλκίδα, στο Άργος αγωνίστηκε με πυρετό  καταφέρνοντας με δύο έβδομες θέσεις να μαζέψει βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σταύρος Μαυράκης

Στην ΜΧ2 με τις πολλές συμμετοχές στην δύσκολη για προσπέραση πίστα ο Απόστολος Καραφωτιάς έπιασε την επίδοση για την οποία έχει δουλέψει από την αρχή της χρονιάς, πραγματοποιώντας τον στόχο της πρώτης δεκάδας, τερματίζοντας στην ένατη θέση του αγώνα . Ο “Karafire” έδωσε πολλές και σημαντικές μάχες στον αγώνα πετυχαίνοντας τερματισμούς 11-9 στα δύο σκέλη της κατηγορίας. Καλό αγώνα είχε και ο Αλέξανδρος Αλεξάκης παρότι η 18η θέση στην τελική κατάταξη του Άργους είναι μακριά από τους φετινούς του στόχους. Έμεινε όμως ικανοποιημένος από την απόδοση του γιατί έδειξε ότι είχε την ταχύτητα και την προετοιμασία να οδηγεί στην πρώτη δεκάδα και όσο αναρρώνει από τον τραυματισμό θα έρχεται και η αντοχή για να μπορεί να κρατιέται μπροστά, σε ολόκληρα τα σκέλη.

Απόστολος Καραφωτιάς

Επόμενος στόχος για την ομάδας MX-Balagian Team είναι βάθρα και επιτυχίες στον τέταρτο αγώνα της χρονιάς στη Πτολεμαϊδα στις 22-23 Απριλίου 2017.

Αλέξανδρος Αλεξάκης

Γιώργος Μαυράκης

1138 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – Π.ΚΟΥΖΗΣ ΚΑΙ Μ.ΚΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024 συνεχίστηκε στο Πρίνος Τρικάλων για τον δεύτερο του γύρο, όπου...