ORANGE DAYS 2017: Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το κομβόι των ORANGE DAYS έφτασε στο κατάστημα Racing Design της Ρόδου. Δώδεκα μοτοσυκλέτες βρίσκονται ήδη στο κατάστημα Racing Design της Ρόδου και για δύο μέρες περιμένουν όσους θέλουν να δοκιμάσουν την αίσθηση Ready To Race!

Τα Test Ride είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις 10:30 ενώ η ώρα προσέλευσης για το πρώτο group αναβατών έχει οριστεί στις 10:00.

Με τη γκάμα να περιλαμβάνει κυβισμούς από 200 μέχρι 1290cc και ιπποδυνάμεις από 26 μέχρι 180 ίππους, σίγουρα όλοι θα βρουν αυτό που ψάχνουν.

Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτά…

Μέσω των Orange Days δίνεται η ευκαιρία στο ευρύ κοινό της Ρόδου να γνωρίσει την πρωτοποριακή τεχνολογία που ενσωματώνουν οι μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ. Τα κορυφαία συστήματα traction control και ABS της Bosch, οι επαναστατικές ημι-ενεργητικές αναρτήσεις της WP καθώς και το νέο σύστημα σύνδεσης της μοτοσυκλέτας με το smartphone σας μέσω Bluetooth περιμένουν να τα δοκιμάσετε.
Φυσικά μη χάσετε την ευκαιρία να νιώσετε τη μοναδική εμπειρία των 4,2 Νm ροπής στις 0 rpm μέσω του μοναδικού ηλεκτροκίνητου Freeride E-SM!

Αν δεν έχετε δηλώσει ακόμη συμμετοχή, πάρτε τον απαραίτητο εξοπλισμό (κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια) και ελάτε στο Racing Design το Σάββατο ή την Κυριακή και πάρτε τη δική σας σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες στο 22410 92100

Βαλεντίνα Μπαλντίνη – Sales Manager – Racing Design: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέτος τα Orange Days ξεκινούν από τη Ρόδο. Αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τους φανς της μοτοσυκλέτας στον ριζικά ανανεωμένο χώρο του καταστήματός μας στη Λ. Ηρακλειδων 238 στην Ιαλυσό. Για εμάς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο είναι μία διπλή γιορτή, καθώς μαζί με τη διοργάνωση της πρώτης στάσης των Orange Days για φέτος εγκαινιάζουμε και το ανανεωμένο μας KTM Store. Ο καιρός προβλέπεται άψογος και είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση με τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας στο νησί μας.”

 

271 More posts in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ category
Recommended for you
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024 – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024 - Όλες οι κορυφαίες εταιρείες, όλα τα νέα μοντέλα,...