H KTM ΕΙΝΑΙ ‘READY TO RACE’ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θαυμάστε την μοναδική RC16 αλλά και τα τελευταία μοντέλα της KTM από 20 έως 24 Απριλίου στο Κέντρο Ξιφασκίας

Διαθέτοντας την πιο φρέσκια μοτοσυκλέτα του MotoGP, αλλά και μια γκάμα που περιλαμβάνει από τα τερατώδη DUKE και τα κορυφαία ADVENTURE μέχρι την απόλυτη “Factory Edition” motocross, το περίπτερο της ΚΤΜ Sοuth East Europe αποτελεί σημείο αναφοράς στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας του 2017.

Περισσότερες από δέκα μοναδικές μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους και κλέβουν την παράσταση στην ανανεωμένη έκθεση. Η νέα RC 16, με την οποία η ‘πορτοκαλί’ εταιρεία εισήλθε στον μαγικό κόσμο του MotoGP, τις νέες SUPER DUKE R, 125 DUKE και 390 DUKE την SUPER DUKE GT, την οικογένεια ADVENTURE, την 250 SX-F Factory Edition, την  ηλεκτροκίνητη FREERIDE E-SM και πολλά ακόμα μοντέλα εκτίθενται για πέντε ολόκληρες ημέρες στο περίπτερο #12 του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στη Λ. Ποσειδώνος).

Στην πρώτη, μετά από εννέα χρόνια, επίσημη Έκθεση Μοτοσυκλέτας, οι λάτρεις των δύο τροχών θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν από κοντά την κορυφαία “Ready To Race”τεχνολογία της ΚΤΜ, τα μοναδικά αξεσουάρ και ρούχα από τις σειρές Powerparts καιPowerwear, και φυσικά να μάθουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα αγαπημένα τους μοντέλα. Με τις πύλες να ανοίγουν την Πέμπτη 20 Απριλίου, η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 24 του μήνα.

Οι ώρες για το κοινό είναι οι εξής:
Καθημερινές: 14:00μμ έως 21:00μμ
Σαββατοκύριακο: 10:00πμ έως 21:00μμ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: www.ekthesimotosikletas.gr

Αναλυτικά τα μοντέλα της ΚΤΜ στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017:

RC 16: Πρόκειται για τη μοτοσυκλέτα με την οποία η ΚΤΜ κατέκτησε ήδη βαθμούς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP 2017. Με κινητήρα V4, απόδοση μεγαλύτερη των 250hp και το μοναδικό πλαίσιο χωροδικτύωμα, θα μαγνητίσει τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές της λεπτομέρειες.

ADVENTURE: Η νέα σειρά περιλαμβάνει μοτοσυκλέτες που θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε την αληθινή έννοια της “περιπέτειας” εντός ή εκτός δρόμου.  Διαθέσιμη σε κυβισμούς 1090 και 1290 και σε εκδόσεις R, S ή Τ, σίγουρα θα βρείτε αυτή που σας ταιριάζει.

DUKE: Η οικογένεια του 2017 είναι εδώ! Με κυβισμούς 125, 390, 690 και 1290cc θα τραβήξει όσους ψάχνουν την ωμή ιπποδύναμη ανεξαρτήτως κατηγοριών.

250 SX-F Factory Edition: Αποτελεί ό,τι πιο κοντινό στις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες motocross και εντυπωσιάζει τόσο με την απόδοσή της στις πίστες όσο και με τη μοναδική της εμφάνιση. Διαθέτει εξωτικές λεπτομέρειες και σίγουρα θα τραβήξει τους λάτρεις του off-road.

Freeride E-SM: Γνωρίστε από κοντά την ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα που εγκαινιάζει μια νέα κατηγορία μοτοσυκλετών, για οικολογική και οικονομική αστική μετακίνηση.

690 SMC R & 690 Enduro R: Δύο εκδόσεις με κοινό χαρακτηριστικό τον δυνατότερο μονοκύλινδρο κινητήρα της αγοράς και το κορυφαίο σύστημα ABS 9Μ+ της Bosch.

EXC Six Days: Τo κορυφαία μοντέλο της αγοράς με εξοπλισμό εξελιγμένο στον δυσκολότερο αγώνα enduro, το International Six Days Enduro.

271 More posts in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ category
Recommended for you
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024 – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024 - Όλες οι κορυφαίες εταιρείες, όλα τα νέα μοντέλα,...