ΤΟ HIGHLIGHT ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ – ΟΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΥΗΔΟΥ

Το περασμένο σαββατοκύριακο στην Πτολεμαΐδα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε οδήγηση “παγκοσμίου” στον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. Η εμφάνιση του Σουηδού Eddie Hjortmarker κατευθείαν από το σουηδικό πρωτάθλημα εντυπωσίασε με την οδήγηση του, κυρίως, με τον τρόπο που πετούσε χαμηλά στα μεγάλα άλματα της πίστας. Έχοντας τερματίσει στην δεύτερη θέση του σουηδικού πρωταθλήματος στην ΜΧ2 στο παρελθόν, ο Eddie είχε την ταχύτητα να κερδίσει στην Ελλάδα, αλλά αυτό που θα μας μείνει αξέχαστο, είναι ο τρόπος που κέρδιζε δευτερόλεπτα στον αέρα.

O νικητής της ΜΧ1 Eddie Hjortmarker έφερε οδήγηση “παγκοσμίου” στην Πτολεμαϊδα. πετώντας χαμηλά στα μεγάλα άλματα της πίστας.

Το Σάββατο στα δοκιμαστικά έκανε τα “υδραυλικά” του στον αέρα.

Αφού τους τρέλανε όλους με τα whip το Σάββατο, την Κυριακή έκανε ουσιαστική οδήγηση. 

Με ή χωρίς whip, πετούσε χαμηλά σε κάθε άλμα. 

Αντίθετα στις στροφές δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο παραμένοντας ουσιαστικός.

Όμορφη και ουσιαστική οδήγηση από τον Eddie. Ελπίζουμε να τον δούμε και στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος που είναι πάλι στη Πτολεμαϊδα. 

2988 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
MOTOCROSS TRACK DAY SERRES 28/1/18 – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Την Κυριακή  28 Ιανουαρίου 2018 το Serres offroad Premio διοργανώνει στην πίστα motocross του αυτοκινητοδρομίου Σερρών το 1ο Offroad TrackDay. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι...