ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΧ BALAGIAN TEAM

Ο τέταρτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017 στην Πτολεμαΐδα, εξελίχθηκε σε έναν από του πιο δύσκολους φετινούς αγώνες  για το MX BALAGIAN TEAM. Ατυχίες σε όλες τις κατηγορίες προβλημάτισαν την ομάδα αφήνοντας την μακρυά από τους στόχους της.

Σταύρος Βαγγελακάκης

Η καλύτερη εμφάνιση για την ομάδα ήρθε από τον Σταύρο Βαγγελακάκη στην κατηγορία ΜΧ65 τερματίζοντας εν μέσω ατυχιών και αυτός στην τρίτη θέση της κατηγορίας. Ο Σταύρος κατάφερε δίνοντας όμορφες μάχες να τερματίσει δεύτερος στο πρώτο σκέλος της κατηγορίας όμως στο δεύτερο ενώ οδηγούσε με διαφορά στην πρώτη θέση, έπαθε λάστιχο και είχε μια πτώση μένοντας τελικά τρίτος.

Γιώργος Μαυράκης 

Στην κατηγορία ΜΧ85 ο Σταύρος Μαυράκης έχασε τελικά την πρωτοπορία του στην βαθμολογία μετά από μηχανικό πρόβλημα δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στα σκέλη. Ο αδερφός του Γιώργος και αυτός αντιμετώπισε μηχανικά προβλήματα όμως κατάφερε να τερματίσει στην όγδοη θέση της κατηγορίας.

Γιάννης Μάοσιος

Επέστρεψε στους αγώνες ο Γιάννης Μόσιος μετά από μερική ανάρρωση του πρόσφατου τραυματισμούς του. Κατάφερε να τερματίσει στην όγδοη θέση στο πρώτο σκέλος όμως στο δεύτερο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει καθώς η απαιτητική πίστα επιβάρυνε τα τραύματα του. Στην τελική κατάταξη του αγώνα κατέλαβε την 14η θέση.

Απόστολος Καραφωτιάς

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Απόστολος Καραφωτιάς δυσκολεύτηκε αρκετά με το απαιτητικό τερέν της πίστας τερματίζοντας τελικά στην 19η θέση. Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης ήταν για ακόμα έναν αγώνα άτυχος τραυματίζοντας ξανά τον ώμο του γεγονός που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει το πρώτο σκέλος και να μην αγωνιστεί στο δεύτερο.

Το ΜΧ BALAGIAN TEAM συνεχίζει την πορεία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2017 συμμετέχοντας στον επόμενο έκτο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα 6-7 Μαΐου 2017.

1123 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεπερνώντας τις 130 συμμετοχές θα ξεκινήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024 στο νησί της Κέρκυρας...