‘ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΥΡΕΤΟΣ’ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2017 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πλήθος κόσμου επισκέπτεται το περίπτερο της ΚΤΜ, για να θαυμάσει τα νέα μοντέλα της εταιρείας και να δει από κοντά την ριζοσπαστική RC16 του MotoGP

Ολοκληρώνοντας ένα άκρως ενθαρρυντικό πενθήμερο στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017, είχαμε την χαρά και τιμή να υποδεχτούμε έναν μεγάλο αριθμό μοτοσυκλετιστών στο σταντ της ΚΤΜ. Είτε αναζητώντας εκτενέστερη πληροφόρηση για τα νέα μοντέλα, είτε απλά θέλοντας να θαυμάσουν για πρώτη φορά από κοντά την πιο φρέσκια μοτοσυκλέτα των MotoGP, οι φίλοι της ‘πορτοκαλί’ εταιρείας είχαν κάθε λόγο να κάνουν στάση στο φιλόξενο περίπτερο της KTM South East Europe.

Με μεγάλη γκάμα και τεράστιο εύρος χρήσης, τα προς επίδειξη μοντέλα της ΚΤΜ δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο. Δεκαοχτώ Ready to Race μοτοσυκλέτες που πρωταγωνιστούν σε ασφάλτινες αλλά και χωμάτινες πίστες αποτέλεσαν για πέντε ημέρες, τον πιο ‘εκρηκτικό’ συνδυασμό στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο. Από την RC16 με τον V4 κινητήρα και την απόδοση των 250+ ίππων, μέχρι την ηλεκτροκίνητη Freeride E-SM… Κι από την ολοκαίνουργια 1290 Super Adventure μέχρι τη 250 SX-F Factory Edition, όλοι οι επισκέπτες μας βρήκαν μία μοτοσυκλέτα που τους ταξίδεψε νοερά στον ‘πορτοκαλί’ κόσμο της ΚΤΜ.

Με την Έκθεση Μοτοσυκλέτας του 2017 να είναι η πρώτη επίσημη που γίνεται στη χώρα μας μετά από εννέα χρόνια, το ενδιαφέρον και η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες εξάντλησαν κάθε διαθέσιμο τετραγωνικό του κέντρου Ξιφασκίας. Παράλληλα, μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των εκπροσώπων των μέσων μαζικής επικοινωνίας, με ογδόντα περίπου εκπρόσωπους περιοδικών, websites και άλλων μέσων να καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα.

Η ΚΤΜ South East Europe θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν το χώρο της μοτοσυκλέτας και φυσικά όλους όσους έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τις μοναδικές Ready To Race μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ.

Φωτό: Χ. Καραγιωργάκης, Θ. Ερμήλιος

 

2950 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
Η ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA RALLY TEAM, ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ DAKAR 2018!

H Rockstar Energy Husqvarna Rally, πανέτοιμη για το Dakar 2018! O κορυφαίος παγκόσμιος πρωταθλητής FIM Cross...