ORANGE DAYS 2017, 8Η ΣΤΑΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
56 μοτοσυκλετιστές αψηφούν την πρωινή βροχόπτωση και απολαμβάνουν μια ημέρα γεμάτη οδήγηση στα ORANGE DAYS της Θεσσαλονίκης!

Με την Delta Motorcycles να φέρνει σε πέρας την όγδοη φετινή διοργάνωση των ORANGE DAYS για το 2017, αναβάτες από την Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη, τις Σέρρες αλλά και την ευρύτερη περιφέρεια έγραψαν κάτι περισσότερο από 200χλμ σε κάθε μία από τις 13 διαθέσιμες για δοκιμή μοτοσυκλέτες.

Συνεχίζοντας χωρίς σταματημό το ταξίδι τους στην Ελλάδα, τα ORANGE DAYS της Θεσσαλονίκης έλαβαν χώρα δύο μόλις μέρες μετά το πέρας της έκθεσης μοτοσυκλέτας Thessaloniki Scooter Moto Festival 2017 που πραγματοποιήθηκε από 11 έως και 14 Μάϊου.

Με πλήθος κόσμου να έχει θαυμάσει τις μοτοσυκλέτες KTM και Husqvarna στους χώρους της Δ.Ε.Θ, οι ίδιοι αλλά και αρκετά περισσότεροι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ίδιες κι ακόμη πιο πολλές μοτοσυκλέτες στους δρόμους της ‘Νύμφης του Θερμαϊκού’.

Από το πρωί της περασμένης Τρίτης, ο χώρος έξω από το κατάστημα της Delta Motorcycles στη λεωφόρο Κ. Καραμανλή 27 γέμισε με φρέσκες μοτοσυκλέτες και αναβάτες γεμάτους όρεξη για δοκιμή. Περιμένοντας να σταματήσει η πρωινή μπόρα, οι συμμετέχοντες στην όγδοη φετινή στάση των ORANGE DAYS σύντομα ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης.

Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία,” εκμυστηρεύτηκε ο Τάσος Νταμπίζας, ένας εκ των συμμετεχόντων. “Ως κάτοχος μεγάλης μοτοσυκλέτες on-off ανυπομονούσα να δοκιμάσω τα νέα 1090 ADVENTURE R και 1290 SUPER ADVENTURE. Μπορώ να πω ότι περισσότερο βολεύτηκα στην μεγάλη 1290, κι αυτό κυρίως λόγω της πιο άνετης θέσης οδήγησης.”

Μετά το πέρασμα από την Θεσσαλονίκη, τα ORANGE DAYS σταματούν αύριο, Πέμπτη 18 Μάϊου στα Τρίκαλα. Η ένατη στάση τους για το 2017 θα γίνει στη συμβολή των οδώνΒενιζέλου και Ζάππα, έξω από το κατάστημα Σιώκης Α.Ε. Για να κλείσετε το test ride της αγαπημένης σας μοτοσυκλέτας καλέστε στο 24310/35045.

Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της ΚΤΜ South East Europe στο Facebook για όλες τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τις επόμενες τοποθεσίες των ORANGE DAYS 2017.

[Σημ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα ORANGE DAYS είναι η επίδειξη ταυτότητας, διπλώματος οδήγησης μοτοσυκλέτας σε ισχύ, προηγούμενη μοτοσυκλετιστική εμπειρία όπως αυτή καθορίζεται από τον διοργανωτή, καθώς και η προσκόμιση κατάλληλου μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού – κράνος, jacket, γάντια, παντελόνι, μπότες ή μποτάκια.]

Φωτό: Ηλίας Ντέβελι

271 More posts in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ category
Recommended for you
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024 – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024 - Όλες οι κορυφαίες εταιρείες, όλα τα νέα μοντέλα,...