ΤΟ ΜΧ-BALAGIAN ΤΕΑΜ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΧ1 ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΜΟΣΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το MX-Balagian Team συμμετείχε στον έκτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017 στην Μεγαλόπολη εντυπωσιάζοντας με την έκτη θέση του Γιάννη Μόσιου στην κορυφαία κατηγορία του θεσμού.

Γιάννης Μόσιος

Ο Γιάννης έδειξε ότι επιστρέφει στην καλή του κατάσταση μετά τον τραυματισμό του τον περασμένο μήνα. Κράτησε σταθερό ρυθμό και στα δύο σκέλη και με την χαρακτηριστική του οδήγηση και το αέρινο στυλ κατάφερε να τερματίσει στην έκτη θέση και στα δύο σκέλη της ΜΧ1, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση στην τελική κατάταξη του αγώνα.

Αποστόλης Καραφωτιάς

Στην ΜΧ2 ο Απόστόλης Καραφωτιάς δεν είχε καλές εκκινήσεις και έδωσε πολλές μάχες σε μια κατηγορία με έντονο ανταγωνισμό τερματίζοντας τελικά στην 15η θέση του αγώνα . Ο Αποστόλης παραμένει σταθερός στον φετινό του στόχο που είναι η πρώτη δεκάδα στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της κατηγορίας. Όλο και καλύτερη είναι η αγωνιστική κατάσταση του Αλέξανδρου Αλεξάκη μετά τον τραυματισμό του νωρίς στην αρχή της χρονιάς. Ο αθλητής μας από την Κρήτη κατάφερε να τερματίσει και τα δύο σκέλη με στόχο την συλλογή εμπειριών αφού ακόμα δεν είναι στο επίπεδο της απόδοσης που μπορεί να πραγματοποιήσει.

Αλέξανδρος Αλεξάκης

Το MX-Balagian Team ετοιμάζεται ήδη για τον επόμενο και τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2017 που θα πραγματοποιηθεί στην πίστα της Πτολεμαΐδας στις 24-25 Ιουνίου 2017.

 

1135 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2024 ΣΤΟ SPORTAL-TV

Το SportalTV θα βρίσκεται και στον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024 στα Τρίκαλα...