ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΓΙΑ “ΣΚΛΗΡΟΥΣ” ΕΝΤΟΥΡΑΔΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Κυριακή 28 Μαΐου το Hard Enduro Park Tzivani πραγματοποίησε τα επίσημα εγκαίνια του κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες κάτι που φυσικά δεν πτόησε την οργάνωση αλλά και τους λίγους τολμηρούς επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ήταν η δεύτερη φορά που το πάρκο άνοιξε τις πόρτες του μετά το  Hard Enduro School “Είναι θέμα Τεχνικής, με τον Lori Gubian”  ένα σχολείο που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά έβαλε στον χάρτη του ελληνικού enduro το Hard Enduro Park Tzivani . Σε συνδυασμό με την ετήσια εκδήλωση γεύσεων του οινοποιείου “Tzivani”  τα εγκαίνια του πάρκου έγιναν παρέα από ανθρώπους με  διαφορετικά ενδιαφέροντα κάνοντας γνωστό το enduro σε ένα ευρύτερο κοινό.

Ο βροχερός καιρός δεν ήταν σύμμαχος της εκδήλωσης αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν αποτελούν κριτήριο των εκδηλώσεων του Hard Enduro. Διοργανωτές και συμμετέχοντες, φίλοι αλλά και επισκέπτες του οινοποιείου, δεν άφησαν τον καιρό να χαλάσει την διάθεση απολαμβάνοντας μια ιδιαίτερη ημέρα στο οινοποιείο “Tzivani”.

Το Hard Enduro Park TzivaniI θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς  Hoodfellas, Igol, Drakos Engιneering, CPP, endurοnews.gr, mxin.gr για την συμμετοχή τους, όλους τους φίλους που έχουν βοηθήσει να γίνει πραγματικότητα το πάρκο και φυσικά την οικογένεια Τζιβάνη για την αμέριστη συμπαράσταση.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...