ΟΔΜΑΑ – ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ 11/6/2017

ΟΔΜΑ Αθηνών Δελτίο τύπου
Στον Δημοτικό  χώρο άθλησης  στο Άλσος του Βέικου  ο από την ΓΓΑ Αθλητικά αναγνωρισμένος  Όμιλος Δίκυκλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αθηνών,  (ΟΔΜΑ Αθηνών) με  την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου της Νέας Ιωνίας , την Κυριακή το πρωί στις 11 Ιουνίου για δεύτερη φορά θα οργανώσει αθλοπαιδιές,  κάτι που πραγματοποίησε με απόλυτη επιτυχία στην πρώτη του επίσημη διοργάνωση τον Φεβρουάριο του 2016 για μικρούς οδηγούς. Οι ηλικίες των μικρών οδηγών θα είναι από 5  μέχρι και 11 χρονών.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να μεταδώσει στα νέα παιδιά αλλά και στους γονείς το αθλητικό πνεύμα, την ευγενή άμυλα, την οδική συμπεριφορά  αλλά και την  σωστή οδήγηση  μέσα από το παιχνίδι, κάτι το οποίο με την τόσων χρόνων ενασχόληση του Ομίλου έχουμε κατάφερε περίφημα αν κρίνουμε από την επισκεψιμότητα  των παιδιών με τις οικογένειές τους και με  τα χαμόγελα τα οποία κάθε φορά φεύγουν από τον προσεγμένο και πάντα καθαρό  «χώρο εκπαίδευσης μικρών οδηγών».

Τα αγωνίσματα θα  περιλαμβάνουν  εσάκια μέσα από κορύνες, ισορροπία σε μαδέρι, τσουβαλοδρομία, σκυταλοδρομία κλπ για  τις πολυπρόσωπες χρωματιστές ομάδες που οι οδηγοί θα χωριστούν.

Ο Όμιλός μας  προσκαλεί όλους τους μικρούς οδηγούς με τις μοτοσυκλέτες τους και φυσικά με όλο τους τον εξοπλισμό να λάβουν μέρος σε αυτή την γιορτή.

Είσοδος και συμμετοχή δωρεάν.

271 More posts in ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ category
Recommended for you
ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024 – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2024 - Όλες οι κορυφαίες εταιρείες, όλα τα νέα μοντέλα,...