ΤΟ ΜΧ BALAGIAN TEAM ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με δυναμική παρουσία και σύσσωμη την ομάδα MX BALAGIAN TEAM ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2017 στην πίστα των Γιαννιτσών. Δύσκολες συνθήκες με τις ατυχίες να ακολουθούν σε ακόμα ένα φετινό αγώνα την ομάδα που όμως δεν το έβαλε κάτω δίνοντας την μάχη σε όλες τις κατηγορίες.

Γιάννης Μόσιος

O Γιάννης Μόσιος έδειξε από τα δοκιμαστικά του αγώνα ότι μετά τον τραυματισμό του πριν δύο μήνες βρίσκεται σε διαρκή άνοδο πετυχαίνοντας τον τέταρτο χρόνο στην κατηγορία ΜΧ1 στα δοκιμαστικά του Σαββάτου. Η καλή του απόδοση φάνηκε και στους πρώτους γύρους του πρώτου σκέλους της κατηγορίας διεκδικώντας μια θέση στην πρώτη τριάδα. Όμως αντιμετώπισε πρόβλημα με τα ηλεκτρικά της μοτοσυκλέτας του, και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Το πρόβλημα εμφανίστηκε και στο δεύτερο σκέλος στον αναγνωριστικό γύρο, κάτι που δεν του επέτρεψε να συνεχίσει τον αγώνα του. Ο Γιάννης τερμάτισε στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος δείχνοντας θετικά σημάδια ειδικότερα στους τελευταίους αγώνες και την νέα σεζόν αναμένεται να είναι πιο ανταγωνιστικός στην μεγάλη κατηγορία.

Αποστόλης Καραφωτιάς

Στην ΜΧ2 ο Αποστόλης Καραφωτιάς και ο Αλάξης Αλεξάκης έδωσαν σκληρές μάχες για να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους και μετά από δύο δύσκολα σκέλη με αφόρητη ζέστη, σκόνη και ποινές κατάφεραν να ολοκληρώσουν τους αγώνες τους με ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Αποστόλης κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος κάτι που ήταν ο στόχος του από την αρχή της σεζόν ενώ ο Αλέξανδρος ολοκλήρωσε την προσπάθεια του μαζεύοντας εμπειρίες σε μια χρονιά που αναγκάστηκε να ξεκινήσει εν μέσω τραυματισμού.

Αλάξανδρος Αλεξάκης

Το καλύτερο αποτέλεσμα της ομάδας MX BALAGIAN TEAM πέτυχε ο Σταύρος Μαυράκης τερματίζοντας στην τρίτη θέση στον αγώνα των Γιαννιτσών. Ο Σταύρος κατάφερε μέσα στην σεζόν να πάρει νίκες στην κατηγορία ΜΧ85 και μάλιστα να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην αρχή του πρωταθλήματος. Μηχανικές βλάβες και ατυχίες περιόρισαν τον αθλητή από την Κρήτη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας δίνοντας όμως πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Ο αδερφός του Γιώργος είχε και πάλι μια από τις άτυχες στιγμές με την μοτοσυκλέτα του στο πρώτο σκέλος ενώ στο δεύτερο μπήκε πιο αποφασισμένος καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση. Τερμάτισε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε μέσα στην χρονιά.

Σταύρος Μαυράκης

Την σημαία της ομάδας στην μικρή κατηγορία ΜΧ65, κράτησε ψηλά ο Σταύρος Βαγγελακάκης τερματίζοντας στον αγώνα των Γιαννιτσών στην τρίτη θέση και στα δύο σκέλη για την τρίτη θέση του συνόλου. Ο βενιαμίν της ΜΧ BALAGIAN TEAM εντυπωσίασε με την φετινή άνοδο του στο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και αναμένεται να είναι πιο δυνατός την επόμενη χρονιά.

Γιώργος Μαυράκης

Κλείνοντας την φετινή της παρουσία η ομάδα ΜΧ BALAGIAN TEAM θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρώσει την δυναμική της παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2017. Η ομάδα ΜΧ BALAGIAN TEAM ξεκινάει την προετοιμασία της και δίνει ραντεβού με τους αγώνες το 2018.

Σταύρος Βαγγελακάκης

This slideshow requires JavaScript.

1138 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – Π.ΚΟΥΖΗΣ ΚΑΙ Μ.ΚΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ!

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024 συνεχίστηκε στο Πρίνος Τρικάλων για τον δεύτερο του γύρο, όπου...