ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΧ65

Τον πρώτο του πανελλήνιο τίτλο κατάφερε να κατακτήσει ο Νικόλας Κανελλόπουλος στην κατηγορία ΜΧ65 ολοκληρώνοντας με επιτυχία την σεζόν του 2017 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross.

Ο 10χρονος αθλητής του σωματείου Α.Ο.Λ.Μ.Ο από το Πικέρμι μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος στην ίδια κατηγορία το 2015 και ξεπερνώντας ένα τραυματισμό την σεζόν του 2016, επέστρεψε δυνατά στην ενεργό δράση το 2017. Κερδίζοντας τέσσερα σκέλη και δύο αγώνες ο Νικόλας στέφθηκε πρωταθλητής στην κατηγορία ΜΧ65 το 2017, ολοκληρώνοντας μια δύσκολη χρονιά κάτω από έντονα ανταγωνισμό αλλά και απρόβλεπτα προβλήματα που ευτυχώς ξεπεράστηκαν χωρίς βαθμολογικές απώλειες.

Στο πλευρό του Νικόλα για την φετινή του προσπάθεια στους αγώνες motocross βρέθηκαν η ακτοπλοϊκή εταιρία  Seajets, τα λιπαντικά  DENICOL– ExTra Products του Χ. Τασούλη, το VGR Τeam και ειδικά ο Σταύρος Γεωργακόπουλος προετοιμάζοντας άψογα την μοτοσυκλέτα του, ο «απομηχανής Θεός» μηχανικός Παναγιώτης Βαλάσης, το FAN Moto, η ALPINESTARS Μοτοδυναμική, τα ελαστικά MOTO KOUZIS, το αθλητικό σωματείο ΑΟΛΜΟ  και φυσικά ο πατέρας του Γιώργος Κανελλόπουλος.

1135 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΠΡΩΤ. ΜΧ 2024 ΣΤΟ SPORTAL-TV

Το SportalTV θα βρίσκεται και στον δεύτερο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024 στα Τρίκαλα...