O A.AΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟN TEΛΙΚΟ BLU-CRU YZ125 CUP ΣΤΟ MATTERLEY BASIN

Ανάμεσα σε 44 αθλητές από ολόκληρη την Ευρώπη που συμμετείχαν στο bLU cRU YZ125 CUP 2017 μέσω των εθνικών πρωταθλημάτων τους, προκρίθηκε και ο δικός μας Ανδρέας Ανδρέου μετά την κατάκτηση του φετινού πανελλήνιου τίτλου της MX2T.

Ο θεσμός bLU cRU YZ125 CUP ξεκίνησε την περσινή σεζόν με την χώρα μας να έχει  στους προκριθέντες 2 αθλητές που όμως δεν συμμετείχαν στον Τελικό που έγινε τον Οκτώβριο στο SMX 2016 στην Γερμανία. Φέτος για ακόμα μια χρονιά ο Τελικός θα πραγματοποιηθεί μαζί με μια μεγάλη διοργάνωση, την μεγαλύτερη ίσως, που δεν είναι άλλη από το Motocross των Εθνών στο Matterley Basin της Αγγλίας με τον Ανδρέα Ανδρέου να μην δείχνει να θέλει να χάσει την ευκαιρία.

Εκεί ο 13χρονος Ανδρέου θα διεκδικήσει την νίκη που αυτομάτως θα τον οδηγήσει στο μεγάλο έπαθλο της ένταξης στην εργοστασιακή ομάδα MJC Yamaha στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα EMX125 του 2018. Στον αγώνα θυμίζουμε ότι συμμετέχουν αθλητές που έχουν διακριθεί με Yamaha YZ125 στα εθνικά τους πρωταθλήματα και είναι ηλικίας έως 16 ετών.

4015 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK MOTOGP™ ΚΑΙ MOTO-E™:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Σταθερές επιδόσεις σε μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες. Τα ελαστικά MICHELIN Power Slick MotoGP...