ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΜΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Ο Μανώλης Κρητικός μετά την ανοδική του πορεία στους προηγούμενους αγώνας του βελγικού πρωταθλήματος VLM,, ήρθε η περίοδος κάμψης της απόδοσης του, με αποτελέσματα που δεν αντιπροσωπεύουν τις ικανότητες του Έλληνα αθλητή.

Οι τελευταίοι δύο αγώνες ήταν μια δύσκολη κατάσταση για τον Μανώλη καθώς η κούραση και η έλλειψη ενέργειας ήταν ενδεικτικό της καταπόνησης από την εντατική προπόνηση. που έχει καταβάλει από την αρχή της χρονιάς.

Ο ίδιος μας είπε “Νοιώθω ότι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου στους τελευταίους αγώνες και βρίσκομαι σε μια περίοδο “κοιλιάς”.  Στους δύο τελευταίους αγώνες δεν είχα καλούς χρόνους στα προκριματικά και δεν πήρα καλές θέσεις στην μπάρα της εκκίνησης. Πιέστηκα, το arm pump επέστρεψε εκεί που το είχα ξεχάσει και δεν μπορούσα να οδηγήσω καθόλου. Στο δεύτερο σκέλος της προηγούμενης Κυριακής κατάφερα να ξεπεράσω όλα μου τα προβλήματα τερματίζοντας στην ένατη θέση του μικτού συνόλου της κατηγορίας κάτι που ήταν ενθαρρυντικό. Ξέρω όμως ότι χρειάζομαι ξεκούραση και να φτιάξω ξανά το πρόγραμμα μου ώστε να επανέλθω σε καλή κατάσταση το συντομότερο δυνατόν.”

4027 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMOTOE – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ 2024

Αναρτήθηκε η λίστα των υποψηφίων για τις προσεχής αρχαιρεσίες της ΑΜΟΤΟΕ, την οποία μπορείτε να...