AMA MX/SX – H JGR ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ SUZUKI ΓΙΑ ΤΟ 2018(VIDEO)

Μετά την λήξη της συνεργασίας της Suzuki με την ομάδα RCH και η φήμη ότι η ιαπωνική εταιρεία θα έχει μια εργοστασιακή ομάδα το 2018, όλοι περίμεναν την εξέλιξη με την άλλη ομάδα της Suzuki στο αμερικανικό πρωτάθλημα την JGR, που θα καταλήξει. Επισήμως πλέον η JGR θα είναι η εργοστασιακή ομάδα της Suzuki στο αμερικανικό πρωτάθλημα του 2018.

Η Suzuki το 2017 επέλεξε να έχει δύο δορυφορικές ομάδες με εργοστασιακή υποστήριξη για την διεκδίκηση των πρωταθλημάτων AMA/FIM Supercross και AMA Motocross στην μεγάλη κατηγορία χωρίς να μπορέσει να βρει λύση για τα πρωταθλήματα της μικρής κατηγορίας των 250cc. Μετά την παρουσίαση του ολοκαίνουργιου RMZ450 2018 η Suzuki ήθελε μια δυνατή παρουσία την νέα σεζόν και όλη της η προσπάθεια θα εκπροσωπηθεί από την ομάδα Joe Gibbs Racing ή όπως είναι ευρύτερα γνωστή JGR.

Το μεγάλο νέο είναι ότι η ομάδα που έχει μόλις ένα χρόνο συνεργασίας με την Suzuki, και όλη της την δραστηριότητα στην μεγάλη κατηγορία, θα αναλάβει και την διεκδίκηση των πρωταθλημάτων στα 250 για την Suzuki. Έχει βοηθήσει τον Cooper Webb όταν ήταν ερασιτέχνης στην μικρή κατηγορία, αλλά ποτέ δεν είχε επίσημη επαγγελματική εμπλοκή. Επίσης αναμένεται να ανακοινωθεί ποιους αναβάτες θα έχει η ομάδα το 2018 καθώς θα πρέπει να προσλάβει τουλάχιστον δύο για τα 250 ενώ και στα 450 θα πρέπει να δούμε αν και εφόσον θα ανανεωθεί η ομάδα.

 

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...