MXON 2017 – Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΜΧ2!

Η γαλλική Ομοσπονδία μοτοσυκλέτας αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην διαμόρφωση της ομάδας για το Motocross των Εθνών 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο Matterley Basin στις αρχές Οκτωβρίου. Με τον Marvin Musquin να δηλώνει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής ομάδας αλλά και τους τραυματισμούς των Dylan Ferrandis και Benoit Paturel, η Γαλλία έψαχνε να βρει αντικαταστάτη στην ΜΧ2 για να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Η λύση ήρθε από τον χώρο του enduro και το International Six Days όπου οι Γάλλοι κατάφεραν να κατακτήσουν το τρόπαιο μέσα στην πατρίδα τους. Στην νικήτρια ομάδα ήταν και ένας παλιός “μοτοκροσάς” ο πρωταθλητής ΕΜΧ250 2009 Christophe Charlier που έχει συνεχίσει την καριέρα του στους αγώνες enduro και το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο Charlier μετά το ISDE, θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά φέτος με τα γαλλικά χρώματα στο Motocross των Εθνών και είναι σίγουρα από τους ελάχιστους που έχουν κάνει κάτι τέτοιο στην ιστορία της χωμάτινης μοτοσυκλέτας. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά για τον Charlier που θα αγωνιστεί στο MXoN καθώς είχε συμμετάσχει με τους τρικολόρ το 2013 στην Γερμανία.

Έτσι η κάτοχος του τροπαίου Γαλλία, θα συμμετάσχει στο φετινό Motocross των Εθνών  με τους Charlier(ΜΧ2), Gautier Paulin(MXGP) και  Romain Febvre(OPEN).

1962 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO ME TO ΠΡΩΤΟ & ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “BEHIND THE GATE”

Την προηγούμενη φορά είχαμε δημοσιεύσει το επεισόδιο "0" της φετινής σειράς "Behind the Gate" το...