ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η SUZUKI ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MXGP

Οι φήμες για την απουσία της Suzuki από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP του 2018 επιβεβαιώνονται με δημοσιεύματα κυρίως από τον βέλγικο Τύπο αφού η εργοστασιακή ομάδα της Suzuki εδώ και πάρα πολλά χρόνια ήταν στα χέρια διάσημων Βέλγων αναβατών όπως οι αδερφοί Geboers ενώ πρόσφατα την ομάδα διεύθυνε ο πολυπρωταθλητής Stefan Everts.

Η Suzuki το 2018 ανανέωσε μετά από πάρα πολλά χρόνια το RM450Z και προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα την νέα χρονιά. Στον αντίποδα η Suzuki θα εξακολουθήσει να συμμετάσχει και να ενισχύει την προσπάθεια της στο AMA/FIM Supercross και AMA Motocross βάζοντας μας σε υποψίες ότι η απόφαση της για το παγκόσμιο έχει να κάνει με τους συνεργάτες της στην Γηραιά Ήπειρο.

Το μεγάλο θέμα μετά από αυτή την εξέλιξη είναι τι θα κάνουν οι οδηγοί της πρώην Suzuki MX World και κυρίως με τους Arminas Jesikonis και Jeremy Seewer της κατηγορίας MXGP αφού η ΜΧ2 είχε διαλυθεί νωρίτερα μέσα στην χρονιά με πιο γνωστή την περίπτωση του Hunter Lawrense. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι αυτή η απόφαση θα φέρει ένα ντόμινο εξελίξεων στον χώρο του MXGP.

4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...