ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΤΜ SEE 2018

H ΚΤΜ SEE στην πρόσφατη παρουσίαση των νέων της μοντέλων για το 2018, αποκάλυψε και τις αγωνιστικές της ομάδες που θα διεκδικήσουν τους εγχώριους τίτλους σε motocross, enduro και ταχύτητα.

Για το 2018 η KTM SEE έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον στους αγώνες motocross και οι περισσότεροι από τους οδηγούς της για την νέα σεζόν θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross.

Στην κορυφαία κατηγορία την ΜΧ1 η ομάδα της Husqvarna θα έχει και την νέα χρονιά τον Άρη Τσαρνά που πάνω στην FC450 έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει νίκες και με λίγη καλύτερη τύχη από την περσινή σεζόν, θα είναι ένας από τους διεκδικητές του τίτλου το 2018. Ο αθλητής από την Κω θα έχει στο πλευρό του, ένα φίλο παλιό αγωνιζόμενο, υποστηρικτή αλλά και συνεργάτη της ΚΤΜ SEE στα Δωδεκάνησα, τον Φίλιππο Γιακουμάκη.

Στην ΜΧ2 ο Αλέξανδρος Γεωργαντάς έχοντας ξεμπερδέψει με το στρατιωτικό του θα είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση το 2018 και πάνω σε μια FC250 θα είναι ένας από τους διεκδικητές του τίτλου για την κατηγορία. Ο Αλέξανδρος το 2017 κατάφερε να είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας δίνοντας την μάχη στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Με τα χρώματα της ΚΤΜ και με μια SX250F θα συνεχίσει ο Νίκος Λυρίου την προσπάθεια του στην κατηγορία ΜΧ2 το 2018, με τον Ρόδιο αθλητή να δηλώνει αισιόδοξος για την νέα σεζόν καθώς οι σπουδές του τον έχουν φέρει στην Θεσσαλονίκη και θα μπορεί να προπονείτε με τον “ομόσταυλο” του Γεωργαντά σε καλύτερες συνθήκες. Ο Λυρίου στα μέσα της σεζόν του 2017 αντιμετώπισε έναν τραυματισμό και στην επιστροφή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικός στους τελευταίους αγώνες.

Ο φετινός πανελλήνιος πρωταθλητής της κατηγορίας ΜΧ85 Αντώνης Σάγμαλης έκλεισε μια επιτυχημένη χρονιά εντός και εκτός συνόρων τo 2017 και το 2018 είναι έτοιμος για ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις πάνω σε μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα και κατηγορία. Πάνω σε μια SX125 θα διεκδικήσει την νέα σεζόν τον τίτλο στην ΜΧ2Τ αλλά και διακρίσεις στο εξωτερικό.

Από την ΜΧ2Τ όπου τερμάτισε στην δεύτερη θέση το 2017,στην ΜΧ2 θα βρεθεί το 2018 ο Άγγελος Βογιατζής συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία στους ελληνικούς αγώνες motocross.

Στην κατηγορία ΜΧ85 η ΚΤΜ SEE θα έχει το 2018 τον Μάριο Κανάκη, έναν αθλητή που είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Μάριος το 2016 είχε κατακτήσει τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στην κατηγορία ΜΧ65 ενώ το 2017 είχε τερματίσει στην δεύτερη θέση στην κατηγορία ΜΧ85.

Περνώντας στο enduro, o Αλέξης Ζώρας βρέθηκε το 2017 πολύ κοντά στην κατάκτηση δύο πανελλήνιων τίτλων(Ε1, Γενική) και το 2018 θα συνεχίσει με την ΚΤΜ για να υλοποιήσει αυτό που δεν κατάφερε την φετινή σεζόν. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί σε πια κατηγορία θα αγωνιστεί.

Στους αγώνες ταχύτητας ο νεαρός Βασίλης Κορωνάκης θα συνεχίσει την καριέρα του με την ΚΤΜ, με σαφή προσανατολισμό σε αγώνες του εξωτερικού μετά και την πρόσφατη επιτυχία του στο ADAC Juniors Cup με διπλή νίκη στην πίστα του Assen.

O Στάθης Κοσμίδης μετά από μια περιπέτεια υγείας επιστρέφει στην οικογένεια της ΚΤΜ σε μια θέση που ήταν ιδιαίτερα γνωστός, αυτή του Αγωνιστικού Διευθυντή της εταιρείας.

4526 More posts in ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
AMA SX 2024 – VIDEO ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 14ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΟ NASHVILLE

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί ολόκληρους τους τελικούς αγώνες του 14ου γύρου του AMA Supercross...