Η ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΤΜ 250 DUKE ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η μόνη γυμνή μοτοσυκλέτα 250cc με αληθινά “αγωνιστικά γονίδια” τώρα μπορεί να γίνει δική σας!
Διαθέτοντας εμφάνιση που εντυπωσιάζει και προσφέροντας αξεπέραστες επιδόσεις για την κατηγορία της, η ολοκαίνουρια KTM 250 DUKE είναι η μόνη μοτοσυκλέτα Naked 250cc με αγωνιστικό DNA! Οι πρώτες μοτοσυκλέτες έχουν ήδη φτάσει στη χώρα μας και το μοναδικό αυτό μοντέλο της ΚΤΜ είναι διαθέσιμο στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή των € 4.390!

Εφοδιασμένη με πληθώρα κορυφαίων εξαρτημάτων, όπως ο συμπαγής και αποτελεσματικός υγρόψυκτος κινητήρας με τους 30hp, το εξαιρετικά ελαφρύ πλαίσιο χωροδικτύωμα, το μοντέρνο σύστημα ψεκασμού, οι κορυφαίες αναρτήσεις της WP και το ψαλίδι-έργο-τέχνης από χυτό αλουμίνιο, η νέα KTM 250 DUKE προσφέρει γνήσια Ready to Race οδηγική απόλαυση σε κάθε, αστική και μη, διαδρομή.

Ξεχωρίζοντας από τον ανταγωνισμό, η νέα KTM 250 DUKE διαθέτει υπερσύγχρονη οθόνη LCD η οποία μεταξύ άλλων προσφέρει πληροφόρηση για την ταχύτητα στο κιβώτιο, λυχνία shifter, ένδειξη στάθμης καυσίμου και ένδειξη υπενθύμισης για το επόμενο service. Προσφέροντας κορυφαία εργονομία, η σέλα δύο επιπέδων θα φιλοξενήσει αναβάτες κάθε αναστήματος και θα τους μεταφέρει άνετα σε κάθε διαδρομή θέτοντας το πρότυπο της κατηγορίας στην ποιότητα κύλισης.

Σε ένα δυναμικό πακέτο, εκείνο που τραβά τα βλέμματα άμεσα είναι η αιχμηρή σχεδίαση της νέας KTM 250 DUKE. Ως περήφανη μικρή αδερφή της KTM 1290 SUPER DUKE R, στον σχεδιασμό της κυριαρχεί το επιθετικό εμπρός της μέρος και τα κορυφαίας ποιότητας και φινιρίσματος περιφερειακά.

Για κάθε παραπάνω πληροφορία αλλά και για να αποκτήσετε τη νέα KTM 250 DUKE, μπορείτε να επισκεφθείτε σήμερα τον κοντινότερο συνεργάτη ΚΤΜ.

Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δική σας τη μοτοσυκλέτα των ονείρων σας, ώστε έτσι να ξεκινήσετε με τον καλύτερο τρόπο τη δική σας δίτροχη διαδρομή!

2989 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
MOTOCROSS TRACK DAY SERRES 28/1/18 – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Την Κυριακή  28 Ιανουαρίου 2018 το Serres offroad Premio διοργανώνει στην πίστα motocross του αυτοκινητοδρομίου Σερρών το 1ο Offroad TrackDay. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι...