ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ KTM SXF450 FACTORY EDITION 2018

Ακόμα δεν έχουμε βγει από το 2017 και η ΚΤΜ παρουσιάζει το 450SXF Factory Edition του 2018 που ως γνωστόν αποτελεί την βάση για τα motocross μοντέλα της αυστριακής εταιρείας του 2019! Όπως ήταν αναμενόμενο το 2019 η ΚΤΜ θα ανανέωνε τον motocross στόλο της με νέα μοτοσυκλέτα και το KTM 450SXF Factory Edition 2018 μοιάζει πολύ με τον προκάτοχο του αλλά είναι διαφορετική σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Νέα εξάτμιση
Το νέο εμπρός κομμάτι της εξάτμισης έχει επανασχεδιαστεί με ενσωματωμένο το δοχείo αντήχησης και με νέο συνθετικό σωλήνα με το τελικό, για ευκολότερη αφαίρεση της εξάτμισης από την μοτοσυκλέτα χωρίς το λύσιμο του αμορτισέρ. Το νέο τελικό είναι μικρότερο συμβάλλοντας στην συγκέντρωση της μάζας στο κέντρο της μοτοσυκλέτας, προσφέροντας την ίδια απόδοση και ίδια επίπεδα θορύβου με το προηγούμενο μοντέλο.

Αναβαθμισμένες ρυθμίσεις αναρτήσεων
Το μπροστινό πιρούνι WP AER 48 έχει δεχτεί ελάχιστες επεμβάσεις ενώ έχει εφοδιαστεί με μηχανικό σύστημα εκκίνησης που μεταφέρει το βάρος στο εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας κατά την διάρκεια της εκκίνησης. Το αμορτισέρ WP DCC έχει δεχτεί νέο πιστόνι με καλύτερα χαρακτηριστικά απόσβεσης κρατώντας το βάρος χαμηλά και το σύνολο στιβαρό.

Αναβαθμισμένη ψύξη
Το νέο σύστημα ψύξης CFD (computational fluid dynamics) περιλαμβάνει νέα ψυγεία πιο λεπτά και τοποθετημένα πιο κάτω και πιο πίσω από τα προηγούμενα μοντέλα. Επίσης ο κεντρικός σωλήνας είναι μεγαλύτερος, δημιουργώντας σταθερή ροή των υγρών, μειώνοντας παράλληλα την εσωτερική πίεση του συστήματος.

Νέα Φρένα
Το KTM 450SXF Factory Edition 2018 φοράει εμπρός ένα συνδυασμό της Brembo και της Master Cylinder με δισκόπλακα 260mm και εργοστασιακής σχεδίασης προστατευτικό. Η πίσω δισκόπλακα έχει νέα σχεδίαση.

 

Νέα πλαστικά
Με στόχο τις μικρότερες διαστάσεις που έχουν εφαρμοστεί σε πλαίσιο, κινητήρα και ψυγεία το KTM 450SXF Factory Edition 2018 έχει και νέας σχεδίασης πλαστικό κοστούμι που προσφέρει περισσότερη άνεση στον αναβάτη. Επίσης νέα είναι και η σέλα με μικρότερες διαστάσεις.

 

Νέο πλαίσιο
Το νέο πλαίσιο είναι πορτοκαλί χρώματος και έχει δεχτεί επεμβάσεις για μεγαλύτερη ακαμψία στις στρεπτικές δυνάμεις που ασκούνται στην μοτοσυκλέτα.  Προσφέρει καλύτερη απορρόφηση ανωμαλιών, σταθερότητα και περισσότερη πληροφόρηση στην αίσθηση του οδηγού. Το υποπλαίσιο είναι κατά 40mm μεγαλύτερο για περισσότερη σκληρότητα στο πίσω μέρος

Νέος κινητήρας
Ο ήδη δυνατός κινητήρας SOHC είναι κατά 50 γραμμάρια ελαφρύτερος και πιο μικρός σε μήκος συμβάλλοντας και αυτός στην συγκέντρωση της μάζας στο κέντρο βάρους της μοτοσυκλέτας. Η νέα κεφαλή είναι κατά 15mm κοντύτερη με νέο εκκεντροφόρο που έχει δεχτεί επεξεργασία στην επίστρωση του για χαμηλότερες τριβές στην επαφή του με το σύστημα των βαλβίδων. Επίστρωση για χαμηλότερες τριβές έχει δεχτεί και το σύστημα της καδένας του εκκεντροφόρου.  Το σασμάν κατασκευάζεται από την Pankl με ειδική επεξεργασία για καλύτερη διαχείριση της θερμοκρασίας. Το σώμα 44mm Keihin τροφοδοσίας ψεκασμού περιλαμβάνει νέα τοποθέτηση των ντιζών για ευκολότερη πρόσβαση κατά την συντήρηση.

Το νέο KTM 450SXF Factory Edition 2018 περιλαμβάνει:
1. Γραφικά Red Bull KTM Factory Racing
2. Ανοδιωμένες πορτοκαλί τιμονόπλακες
3. Καπάκι δίσκων συμπλέκτη Hinson factory
4. Μηχανισμός εκκίνησης Factory holeshot
5. Πορτοκαλί πλαίσιο
6. Πλαστική ποδία
7. Στεφάνια D.I.D Dirt Star
8. Κάλυμμα σέλας Selle Dalla Valle logo
9. Πλευστή δισκόπλακα εμπρός
10. Νέας σχεδίασης πίσω δισκόπλακα
11. Προστατευτικό εμπρός δισκόπλακας
12. Πορτοκαλί πίσω γρανάζι
13. Μπαταρία 2 Ah lithium ion

 

 

 

 

 

 

 

4023 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΤΑ ΝΕΑ MOTOCROSS KTM 2025!

Οι πρώτες εικόνες και πληροφορίες για τα motocross μοντέλα της ΚΤΜ του 2025 διέρρευσαν πρόσφατα...