ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΖΗ

Κάθε χρόνο είμαι στην ευχάριστη θέση να δείχνω την ευγνωμοσύνη μου στους ανθρώπους που με στηρίζουν στην αγωνιστική μου καριέρα έχοντας κατακτήσει ακόμα έναν Πανελλήνιο Τίτλο στην ΜΧ1. Οι περισσότεροι είναι τόσα χρόνια μαζί μου, που τους νοιώθω σαν οικογένεια. Το 2017 μάθαμε για ακόμα μια χρονιά ότι κανένας τίτλος δεν είναι εύκολος, και στις λεπτομέρειες κάτι που δείχνει εύκολο, μπορεί να γίνει εξαιρετικά δύσκολο. ΄Oταν όμως έχεις μια εταιρεία δίπλα σου, όπως η Honda Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ δεν υπάρχει εμπόδιο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Χωρίς όλους εσάς, ο 15ος τίτλος δεν θα ήταν εφικτός και είστε ένα από τα κίνητρα μου για να κατακτήσω τον 16ο. Το 2017 ήρθε ακόμα ένας τίτλος στην κατηγορία Expert στο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος στην προσπάθεια μου να εμπνεύσω την ομάδα μαθητών μου, οι οποίοι με την σειρά τους μου δίνουν κίνητρο και αναζωπυρώνουν την φλόγα μέσα μου να συνεχίζω να κάνω το άθλημα που αγαπώ.

Ξέρετε ότι δεν σταματώ ποτέ να ονειρεύομαι και το 2018 ξέρω, ότι θα είστε κοντά μου ακόμα και στους πιο τρελούς μου στόχους…ευχαριστώ!

Honda Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, Michelin, Krd-Fox-Spy, Monster Energy, Drakos Digital, CL Brakes, Igol, Dark Side Tattoo Society, motokouzis.gr, bigballsmx.com, K-Shock, Pandis Service, Mediko Moto, printway.gr, Ηλιόχρωμα, Crossxracing, DXLgraphics, mxin.gr.

 

1123 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεπερνώντας τις 130 συμμετοχές θα ξεκινήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2024 στο νησί της Κέρκυρας...