ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018 ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΘΛΗΣΗ

Αγιασμό και κοπή πίτας για την νέα χρονιά πραγματοποίησε στον φυσικό της χώρο την πίστα motocross  `ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ` το Δικυκλιστικό Αθλητικό  Σωματείο Ηλείας  (ΔΙΑΘΛΗΣΗ)
Τον αγιασμό και την κοπή της πίτας ευλόγησαν οι πατέρες  Ιωάννης Καραγιάννης και Κουτσοχρόνης Γεώργιος. Όσο για τα τέσσερα φλουριά που απαιτεί το έθιμο, τυχεροί ήταν οι Κατσινέλης Αλέκος  ο μικρός Αναγνωστόπουλος Μάρκος, η κ Αλεξοπούλου και η κ. Τσιπολίτη Τζένη.

Ακολούθησε βράβευση των αθλητών του σωματείου οι οποίοι το εκπροσώπησαν σε διάφορα είδη  αγώνων μοτοσικλέτας, προεξέχοντος των Λαγούδη Βαλάντη που έλαβε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα moto cross Ν. Ελλάδος στην MX1, και τον Πισιμάνη Γεώργιο που κατέκτησε την έκτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα enduro στην  Ε1. Επίσης βραβεύτηκαν οι: Κονδυλόπουλος Διονύσιος, Μούρκος Κωνσταντίνος, Αλεξόπουλος Παναγιώτης, Ασημακόπουλος Γεώργιος, Χατζησταυρινός Ανεστης, Λιαπάκης Κωσταντίνος, Κατσάνης Γεώργιος, Σαραντής Αναστάσιος, Κοτσώνης Δημήτριος, Αναγνωστόπουλος Δημήτριος, Σιδηρόπουλος Παρασκευάς, και ο μικρός Ταμβάκος Χρίστος-Δημήτρης που ντεμπουτάρησε στους αγώνες moto cross στην MX65.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε κλήρωση δώρων προς τους Αθλητές όπου τυχερός στάθηκε ο Αλέξης Ντοάς ο οποίος κέρδισε ένα ζευγάρι λάστιχα ΜΧ προσφορά από το καταστήματα Ελαστικών-συνεργείο  Hot wheel του κ Αναγνωστόπουλου Νίκου από την Πάτρα καθώς και άλλοι αθλητές που πήραν δώρα αξεσουάρ για μοτοσικλέτες, προσφορά των καταστημάτων:  ΜΟΤΟ ΜΑΡΓΑΡΗΣ από την Αμαλιάδα, ΜΟΤΟ TOGELOS από την Αθηνά, ΜΟΤΟ ΝΕΟΦΩΤΗΣΤΟΣ από τον Πύργο και ΜΟΤΟ ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ από τον Πύργο. Επιπλέον έγινε κλήρωση για τους παρευρισκόμενους τα οποία πρόσφεραν τα καταστήματα ,πρατήριο άρτου του κ Αλεξόπουλου Παναγιώτη από τον Πύργο, η ΕΝΩΣΗ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΩΝ, το κατάστημα Χαρτικών του κ Βασιλόπουλου από τον Πύργο, και το κουρείο του κ Ντίνου Πλανιτέρου από την Αμαλιάδα τους οποίους και θερμά ευχαρίστησε το Σωματείο.
Τέλος κληρώθηκαν από το Σωματείο και τα καθιερωμένα καλάθια με προϊόντα προερχόμενα από τοπικές επιχειρήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι  την χειροποίητη πίτα κατασκεύασε και φιλοτέχνησε το μέλλος του συλλόγου Γιαννακοπούλου Κυριακή.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με γεύσεις ψησταριάς που επιμελήθηκε και προσέφερε το σωματείο  προς τέρψιν των παρευρισκομένων, όπου δόθηκε και η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα τεκταινόμενα γύρω από τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οτο Δ.Σ. ,τα μέλη ,και οι αθλητές του συλλόγου καθώς και πολλοί αθλητές και χομπίστες του moto cross από  την Νότια Ελλάδα, αλλά και πάρα πολλοί φίλοι του μηχανοκινήτου αθλητισμού που ΑΓΑΠΟΥΝ και στηρίζουν την προσπάθεια του σωματείου.

Παρών και ο κ Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος πρόεδρος της ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ  με την αρωγή της οποίας το ΔΙΑΘΛΗΣΗ λειτουργεί την ομώνυμη πίστα  moto ross η οποία καθίσταται σε μια από τις ελάχιστες πίστες υψηλών προδιαγραφών που υπάρχουν στην Ελλάδα. Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί αθλητές που προπονούνται και λαμβάνουν μέρος σε αγώνες από όλη την Ελλάδα,, και επιτυγχάνοντας να είναι ανοικτή  ολοχρονίς, σε συνδυασμό  με την διεξαγωγή αγώνων Πανελλήνιου ,και περιφερικού Πρωταθλήματος moto cross, έχει γίνει πόλος έλξης αθλητικού τουρισμού η περιοχή μας, με αξιοσημείωτα οφέλη για την  τοπική μας οικονομία.

 Αξίζει δε να επισημανθεί ότι η ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ με την κατασκευή και δωρεάν παραχώρηση αποτελεί Πανελλαδικά τη μοναδική  προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς από ιδιώτη για τον τόπο του  και για τους νέους, την οποία υλοποιεί μέσω του Σωματείου ΔΙΑΘΛΗΣΗ, αντίθετα με άλλες πόλεις όπου ανάλογους χώρους έχουν δημιουργήσει μόνο τοπικοί φορείς που διαθέτουν ανοικτούς ορίζοντες.

Σε αυτήν την εκδήλωση που ξεκίνησε από το πρωί, οι αθλητές, επικουρούμενοι  και από τις ιδανικές καιρικές συνθήκες,  είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μια ολοήμερη προπόνηση, στην ανανεωμένη πίστα, παρουσία συγγενών και φίλων οι όποιοι απήλαυσαν τις οδικές ικανότητες των δικών τους ανθρώπων σε μια άκρος οικογενειακή κατάσταση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την δύση του ηλίου, με  διάχυτη την ικανοποίηση  συμμετεχόντων και οικοδεσποτών , ανανεώνοντας για το επόμενο μεγάλο ραντεβού στον αγώνα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα moto cross που θα διεξαχθεί στις 28-29 Απριλίου στην ομώνυμη πίστα από το  Δικυκλιστικό Αθλητικό  Σωματείο Ηλείας (ΔΙΑΘΛΗΣΗ) .
.
ΔΙ.ΑΘΛΗ.Σ.Η. (Δικυκλιστικό Αθλητικό Σωματείο Ηλείας)  
Ροφιά 2 – 271.00 – Πύργος Ηλείας  
Tηλ..6972818933
http://diathlisi.webnode.gr/  email: diathlisi@yahoo.gr
4025 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
BIKEN…TO NEO E-BIKE ΤΗΣ SHERCO!

Το BIKEN της Sherco, είναι ένα ευέλικτο ηλεκτρικό ποδήλατο για διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.Κατακτήστε...