MX INTER DI ITALIA 2018 – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ Α.CAIROLI ΚΑΙ Μ.CERVELIN

Το ιταλικό πρωτάθλημα Motocross Internazionali di Italia 2018 ολοκληρώθηκε στην πίστα της Mantova με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Antonio Cairoli, να κερδίζει την ΜΧ1 αλλά και το μικτό σκέλος του “Supercampione”, κατακτώντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο στις δύο κατηγορίες μαζί και το έπαθλο των 50.000 ευρώ για αυτόν και την ομάδα του. Στην ΜΧ2 νικητής αναδείχτηκε ο Calvin Vlaanderen ενώ τους περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα μάζεψε ο Michele Cervelin κατακτώντας τον φετινό τίτλο στην κατηγορία.

Στις κατηγορίες ΜΧ1 και Supercampione οι Antonio Cairoli, Romain Febvre και Jeremy vanHorebeek μονομάχησαν και πάλι για τις πρώτες θέσεις και στα δύο σκέλη έχοντας για ένα διάστημα ανάμεσα τους και τον Tim Gajser που όμως είχε μια άσχημη πτώση και εγκατέλειψε στο σκέλος της ΜΧ1. Ο Cairoli ήταν και πάλι επιβλητικός καταφέρνοντας να κερδίσει τα δύο σκέλη και τους τίτλους στις δύο κατηγορίες. Ο μόνος που κατάφερε φέτος να στερήσει νίκη από τον Ιταλό ήταν ο Febvre στο σκέλος της ΜΧ1 στο Noto αλλά δεν ήταν αρκετό για κάτι παραπάνω από την δεύτερη θέση στις δύο βαθμολογίες. Η τριάδα του αγώνα ήταν ίδια με τισ βαθμολογίες με τον vanHorebeek να συμπληρώνει το τρίτο σκαλί των βάθρων.

Στην άμμο της Moantova o Calvin Vlaanderen ήταν άπιαστος στην ΜΧ2 καταφέρνοντας να κερδίσει το σκέλος της κατηγορίας αλλά και να μπει στην πρώτη πεντάδα του μικτού σκέλους. Ο Σουηδός Alvin Ostlund τον ακολούθησε στο βάθρο της κατηγορίας με τον Iker Lanarraga να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. Πρωταθλητής στην ΜΧ2 αναδείχτηκε ο Michele Cervelin πετυχαίνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα στους τρεις αγώνες του πρωταθλήματος με τον Ostlund να τερματίζει στην δεύτερη θέση και τον Vlaanderen τρίτο, έχοντας ένα αγώνα λιγότερο.

 

1950 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – VIDEO “BEHIND THE GATE”…ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ “0” ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ!

Η σειρά ντοκιμαντέρ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP ξεκινάει το 2024 με το πρώτο επεισόδιο πρόλογος...