MXGP – Ποιοι Αμερικάνοι θα τρέξουν στο Glen Helen

O τελευταίος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2015 θα πραγματοποιηθεί στην Αμερική και την πίστα του Glen Helen στις 20 Σεπτεμβρίου. Αν και το πρωτάθλημα AMA Motocross θα έχει τελειώσει αρκετά νωρίτερα από αυτή την ημερομηνία ωστόσο αρκετοί Αμερικάνοι οδηγοί θα δώσουν το παρόν. 

Το παρόν θα δώσει πρώτος και καλύτερος ο πρωταθλητής στα ΑΜΑ Motocross 450 Ryan Dungey καθώς η ομάδα του Red Bull KTM αποφάσισε να συμμετάσχει στον αγώνα. Έτσι ο Dungey θα αγωνιστεί στην κατηγορία MXGP μαζί με τον ομόσταυλό του Marvin Musquin που το ηλικιακό όριο των 23 ετών στο παγκόσμιο δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στην ΜΧ2. Ο άλλος οδηγός της ομάδας στα 250 ο Justin Hill είναι ακόμα αμφίβολο αν θα συμμετάσχει καθώς υπάρχει η περίπτωση να μην είναι στην ομάδα εκείνη τη περίοδο.

ryan_dungey_glen_helen_450_moto_2_george_crosland-0497

Ο R.Dungey στο Glen Helen.

Μαζί με την ΚΤΜ και η Husqvarna θα παρατάξει τους Christophe Pourcel και Zach Osborne(24 ετών) στην κατηγορία MXGP.

chris_pourcel_450_moto_2_glen_helen_RICE_8369

O C.Pourcel στο Glen Helen.

Πρόσφατα και η Yamaha ανακοίνωσε ότι θα υποστηρίξει της δορυφορικές της ομάδες να συμμετάσχουν στον αγώνα μια και οι οδηγοί της Justin Barcia, Jeremy Martin και Cooper Webb αποτελούν την ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Αμερική στο φετινό Motocross των Εθνών. Οι οδηγοί δήλωσαν ότι θέλουν να αγωνιστούν στο Αμερικανικό GP στο Glen Helen για να δοκιμάσουν αναρτήσεις και καύσιμα που θα χρησιμοποιήσουν στο Ernee στις 27 Σεπτεμβρίου. Ίσως να δούμε τον Webb στην MXGP για να δοκιμάσει την μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα των 450 αφού έχει επιλεγεί να αγωνιστεί στην κατηγορία ΟΡΕΝ στο Εθνών.

start_250_moto_2_glen_helen_RICE_7780

J.Martin #1 και M.Musquin #25 θα αγωνιστούν στο GP του Glen Helen σε διαφορετικές κατηγορίες όμως.

Τέλος η Kawasaki μαζί με την Pro Circuit θα είναι στην διαθεσιμότητα όποιου οδηγού Αμερικάνου ή μη θέλει να αγωνιστεί με τις μοτοσυκλέτες της. Οι Αμερικάνοι οδηγοί της Kawasaki που θα αγωνιστούν στο Glen Helen θα ανακοινωθούν αργότερα.

 

4065 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΝΕΟ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ OFF ROAD ΓΡΑΝΑΖΙ JTF1901 RB ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗΝ BIKE ALERT

Η JT Sprockets παρουσίασε πρόσφατα το νέο της Off Road εμπρόσθιο γρανάζι με λάστιχο JTF1901RB,...