ΕΠΙΣΗΜΑ TO FIM ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ MOTOCROSS JUNIOR 2021 ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Η Infront Moto Racing ανακοίνωσε τις επερχόμενες διοργανώσεις του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Junior Motocross. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 8 – 9 Αυγούστου στη Μεγαλόπολη στην Ελλάδα, ο αγώνας όμως του 2020 αναβλήθηκε για το καλοκαίρι του 2021 όπου η ημερομηνία της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί.

Επιπλέον, το Moto Club Vantaa της Φινλανδίας επρόκειτο να φιλοξενήσει τον αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Junior Motocross το επόμενο έτος, αλλά τώρα θα φιλοξενήσει τους ταχύτερους αναβάτες νέων στον κόσμο το 2022, μια σημαντική χρονιά για το FMNR (Φινλανδική Ομοσπονδία Μοτοσικλετών) καθώς θα γιορτάσει την 100η επέτειο και τι καλύτερη ευκαιρία για να σηματοδοτήσει αυτή τη στιγμή από φιλοξενώντας το διάσημο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Junior Motocross του 2022.

Το σωματείο ΑΡΗΣ σε συνεργασία με το σωματείο ΑΛΜΑ θα πραγματοποιήσουν τον αγώνα του 2021 στη Μεγαλόπολη που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της χώρας. Θα καλωσορίσει το πρώτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα από το 2011, όταν πραγματοποιήθηκε εκεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MX3 και το FIM Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών Motocross, ενώ το 2022, το Moto Club Vantaa θα φιλοξενήσει το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στη Φινλανδία. Η πίστα βρίσκεται 18 χιλιόμετρα από το Ελσίνκι και θα προσφέρει σε όλες τις ομάδες και τους θεατές μια φανταστική πίστα, μαζί με εξαιρετικές εγκαταστάσεις.

Με το FIM Junior World Championship και Junior World Cup προγραμματισμένο για νέους αναβάτες 65cc, 85cc και 125cc, η Infront Moto Racing ανυπομονεί τώρα για δύο καταπληκτικά γεγονότα στην Ελλάδα το επόμενο καλοκαίρι και τη Φινλανδία τον επόμενο χρόνο καθώς βλέπουμε την επιστροφή του πολυαναμενόμενου event για τους νέους αθλητές του motocross.

2026 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – J.PRADO KAI K.DE WOLF ΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ Ι

Ο Jorge Prado έδωσε τέλος στα σενάρια τραυματισμού του επικρατώντας ανέλπιστα στον ενδέκατο γύρο του...