AMA MX/SX 2023 – O C.CRAIG ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA

Ο CHRISTIAN CRAIG ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ 2023 ME THN ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA FACTORY RACING’S 450 TEAM ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ FC 450 ROCKSTAR EDITION
Η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον Christian Craig στη σειρά 450 της ομάδας στους αγώνες AMA Supercross και AMA Pro Motocross Championship. Υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, ο ιθαγενής της Καλιφόρνια θα παραμείνει στην ομάδα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν του 2024.

Ο πρωταθλητής των 250SX Western Champion 2022 θα μπει στην κατηγορία των 450 cc με πλήρη απασχόληση το 2023 με το FC 450 Rockstar Edition, κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο του στο άνοιγμα της σεζόν Anaheim I στις 7 Ιανουαρίου. Ως σταθερός πρωτοπόρος στην κατηγορία 250 χρόνια, ο Craig δεν είναι ξένος στην κορυφαία κατηγορία καθώς κατέχει ένα συνολικό βάθρο και 16 τερματισμούς στην πρώτη πεντάδα σε διαγωνισμούς των 450 σε SX και MX.

Christian Craig – Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team: «Ο στόχος μου από όσο θυμάμαι ήταν να κάνω μια προσπάθεια με 450 πλήρους απασχόλησης και είμαι τόσο ευγνώμων που το έχω τώρα! Η Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team είναι μια πολύ καλά εδραιωμένη, νικήτρια ομάδα με ένα υπέροχο πρόγραμμα πίσω της. Όταν άρχισα να μιλάω με την ομάδα, ήταν πολύ σίγουροι για το μέλλον που θα μπορούσαν να προσφέρουν και πίστεψαν σε μένα, κάτι που προφανώς είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω πώς μπορώ να προοδεύσω στην κατηγορία 450 με πλήρη απασχόληση με το πλήρωμα της Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing.”

Nathan Ramsey – Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team Manager: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να προσθέσουμε τον Christian στο πρόγραμμα Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing. Το επίπεδο ταλέντου που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια είναι πολύ εμφανές και είναι συναρπαστικό να είναι μαζί μας τώρα. Πιστεύω ότι ο Christian ωριμάζει πραγματικά ως αναβάτης και το περσινό του πρωτάθλημα είναι απόδειξη αυτού. Είμαστε περισσότερο από χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα και ανυπομονούμε να πάμε για δουλειά».

2026 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGP 2024 – J.PRADO KAI K.DE WOLF ΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ Ι

Ο Jorge Prado έδωσε τέλος στα σενάρια τραυματισμού του επικρατώντας ανέλπιστα στον ενδέκατο γύρο του...