SHERCO HELLAS…ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ MOTOCROSS!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Την πρώτη της επίσημη συμμετοχή στο ελληνικό motocross πραγματοποίησε η Sherco Hellas το περασμένο σαββατοκύριακο στην πίστα της Σπερχειάδας όπου διεξήχθη ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2024. H ομάδα ανταποκρίθηκε στην επιθυμία του Νικηφόρου Κουρή και μετέτρεψε ένα SE250 σε “motocross legal” για τις απαιτήσεις του αγώνα.

Οι άστατες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή, ανάγκασαν τους διοργανωτές να συσσωρεύσουν το διήμερο αγωνιστικό πρόγραμμα μόνο την Κυριακή, όπου οι λασπερές συνθήκες και τα πολλά λούκια έκαναν τον αγώνα απαιτητικό! Επιστρέφοντας στους αγώνες μετά από πολλά χρόνια ο Νικηφόρος τα βρήκε δύσκολα, αλλά δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να τερματίσει με το Sherco του και στα δύο σκέλη της κατηγορίας Senior.

To Sherco SE250, αντεπεξήλθε στις απαιτήσεις του αγώνα με μοναδικές αλλαγές τα όσα προβλέπονται για να περάσει μια enduro μοτοσυκλέτα, τον motocross τεχνικό έλεγχο, αν και οι πιο σκληρές ρυθμίσεις στις αναρτήσεις έδειξαν ότι ήταν αναγκαίες. Κατά τα άλλα το SE250 δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα επιβεβαιώνοντας ότι είναι εργαλείο για σκληρή χρήση.

Θα θέλαμε να δώσουμε στον Νικηφόρο πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια, τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη προς την εταιρεία και τα προϊόντα μας, πραγματοποιώντας την πρώτη παρουσία της Sherco Hellas στο motocross.

1162 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
ΑΜΟΤΟΕ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ JUNIOR MOTOCROSS 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΟΤΟΕ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα...