Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ HELLAS RALLY 2024 ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ RALLY

Ο Toni Mulec, ο κορυφαίος αθλητής ράλι της Leatt, αναδείχθηκε νικητής στο διάσημο Hellas Rally, επιδεικνύοντας εξαιρετική ικανότητα και αποφασιστικότητα σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες εκτός δρόμου στην Ευρώπη. Η εβδομαδιαία εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα κακοτράχαλα και γραφικά εδάφη της Ελλάδας, είδε τον Mulec να περιηγείται σε τραχιά τοπία, επιδεικνύοντας αντοχή και τεχνογνωσία.

«Αισθάνομαι απολύτως απίστευτα. Το Hellas Rally είναι ένα τόσο απαιτητικό γεγονός και το να βγεις στην κορυφή είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και κάθε αναβάτης τα έδωσε όλα, οπότε αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για μένα».Toni Mulec

Το Hellas Rally είναι γνωστό για τις απαιτητικές διαδρομές του, που δοκιμάζουν τα όρια ακόμη και των πιο έμπειρων αναβατών εκτός δρόμου. Ανταγωνιζόμενος σε ένα πεδίο κορυφαίων διεθνών αναβατών, όπως ο Jacopo Cerutti (νικητής του Eco Race 2024), ο θρίαμβος του Mulec είναι απόδειξη της αφοσίωσής του, της στρατηγικής του ικανότητας και της εστίασής του.

Τόνι, συγχαρητήρια για τη νίκη σου! Πώς νιώθεις να κερδίζεις το Hellas Rally;
Toni Mulec: Ευχαριστώ! Αισθάνομαι απολύτως απίστευτα. Το Hellas Rally είναι ένα τόσο απαιτητικό γεγονός, και το να βγεις στην κορυφή είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός και κάθε αναβάτης το έδινε είναι όλα, οπότε αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για μένα.

Πώς ένιωσες μπαίνοντας στο Ράλι; Στόχος σου ήταν η νίκη;
Toni Mulec: Πηγαίνοντας στο ράλι, είχα ένα μείγμα αυτοπεποίθησης και αβεβαιότητας. Υπήρχαν πολλά
ερωτηματικά σχετικά με το εύρος καυσίμων, τα ελαστικά και τον ανταγωνισμό. Ωστόσο, ήξερα ότι είχα το δυνατότητες να παλέψω για τη νίκη.

Πώς πάει η σεζόν μέχρι τώρα;
Toni Mulec: Η σεζόν πηγαίνει πολύ καλά. Το Dakar ήταν πολύ επιτυχημένο και ακολούθησε μια νίκη στην Ιαπωνία, και τώρα αυτή η νίκη στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία.

Σε τι διαφέρει η Ελλάδα από τα άλλα ράλι που έκανες φέτος, όπως το Ντακάρ και η Ιαπωνία;
Toni Mulec: Και τα τρία ράλι ήταν διαφορετικά. Το Ντακάρ βρίσκεται σε ένα δικό του πρωτάθλημα με πολλές μέρες και πολλά χιλιόμετρα, απαιτώντας σημαντικό ρίσκο. Η Ιαπωνία ήταν μοναδική με την ομορφιά της τοπίο και μεγάλες μέρες, με ειδικές δοκιμές τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. Η Ελλάδα είναι περισσότερο σαν ένα τυπικό ευρωπαϊκό ράλι με μεγάλες ειδικές διαδρομές και σύντομους συνδέσμους, που προτιμώ. Είναι πολύ απαιτητικός στα ελαστικά, όμως. Έπρεπε να είμαι πολύ προσεκτικός με τη διαχείριση του γκαζιού και του καυσίμου.

Πώς τα πήγε η μοτοσυκλέτα; Κάποια σημαντικά ζητήματα;
Toni Mulec: Η μοτοσυκλέτα απέδωσε καλά χωρίς σημαντικά προβλήματα, αν και τα ελαστικά φθείρονταν γρήγορα.

Ποια ρύθμιση λειτουργεί καλά για το Hellas Rally;
Toni Mulec: Εξαρτάται από την κατηγορία στην οποία αγωνίζεσαι, αλλά νομίζω ότι μια τυπική μοτοσυκλέτα enduro με μεγάλα ρεζερβουάρ είναι η καλύτερη επιλογή.

Ποια ήταν η αγαπημένη σας ειδική και γιατί;
Toni Mulec: Ίσως η τελευταία μέρα, γιατί είχε πολλή πλοήγηση και καλές ειδικές.

Ήσουν ηγέτης από την αρχή ή είχες ένα δυνατό τελείωμα; Πότε κατάλαβες
ότι θα μπορούσες να κερδίσεις συνολικά;

Toni Mulec: Είχα μια καλή αρχή, κέρδισα τον πρόλογο, αλλά αντιμετώπισα προκλήσεις την πρώτη μέρα του αγώνα λόγω προβλημάτων ελαστικών και έκανα λάθος πλοήγησης τη δεύτερη μέρα. Ωστόσο, τα πράγματα πήγαν όπως έπρεπε μετά, και κέρδιζα χρόνο κάθε μέρα. Επειδή η κατηγορία μου, η Μ3, ήταν η πιο δυνατή, ήξερα ότι αν μπορούσα κερδίσω την κατηγορία μου, θα ήταν αρκετό να κερδίσω συνολικά, συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών FIM.

Υποστήριξη του Leatt
Η αξιοσημείωτη απόδοση του Toni Mulec υποστηρίχθηκε από την Leatt, στον οποίο παρείχε από το κεφάλι μέχρι τα νύχια προστασία και ένδυση. Ο προηγμένος εξοπλισμός του Leatt εξασφάλισε ότι το Mulec παρέμενε ασφαλές και άνετος καθ’ όλη τη διάρκεια των εξαντλητικών σταδίων του ράλι, επιτρέποντάς του να επικεντρωθεί στην απόδοσή του χωρίς ανησυχεί για θέματα ασφάλειας ή άνεσης.

498 More posts in ENDURO category
Recommended for you
AMOTOE – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΜΟΤΟΕ ME TA PAPASTAVROU SHOPS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η ΑΜΟΤΟΕ, στα πλαίσια της εξεύρεσης οικονομικών προσφορών για την ένδυση των...