FIM HARD ENDURO 2024 – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο M.LETTENBICHLER…ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ!

Ο Manuel Lettenbichler της Red Bull KTM Factory Racing δεν θα συμμετάσχει στο επερχόμενο Xross Hard Enduro Rally επειδή υπέστη τραυματισμό στο αριστερό του γόνατο κατά την διάρκεια προπόνησης στην Τοσκάνη της Ιταλίας. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής FIM Hard Enduro έχει προγραμματίσει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς την Τρίτη 18 Ιουνίου και ως εκ τούτου θα χάσει τον τρίτο γύρο της σειράς.


Μετά την κυρίαρχη νίκη του στο εμβληματικό Red Bull Erzbergrodeo, και πριν δύο εβδομάδες, ο Lettenbichler προπονούταν με το KTM 300 EXC του προετοιμάζοντας τον επόμενο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Hard Enduro της FIM, όταν αναγκάστηκε να βάλει το πόδι του κάτω για να σταθεροποιηθεί. Η κίνηση επιβάρυνε το αριστερό του γόνατο, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη μηνίσκου.

Ο Lettenbichler θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς με τον Dr. Unsin στο νοσοκομείο στο Prien am Chiemsee της Γερμανίας, την Τρίτη 18 Ιουνίου. Ο 26χρονος δυστυχώς θα χάσει το Xross Hard Enduro Rally της επόμενης εβδομάδας, αλλά ελπίζει να επιστρέφει στη δράση για τον τέταρτο γύρο του πρωταθλήματος, Red Bull Romaniacs, που θα διεξάχθει στη Ρουμανία στις 23-27 Ιουλίου.

Όλοι στο Red Bull KTM Factory Racing εύχονται στον Mani ό,τι καλύτερο για πλήρη και γρήγορη ανάρρωση.

Fabio Farioli – Red Bull KTM Factory Racing Enduro Team Manager: «Προφανώς, αυτό είναι ένα πισωγύρισμα για τον Mani και αυτό που έρχεται τη χειρότερη δυνατή στιγμή, σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιόδους του χρόνου. Ο Mani έχει δείξει αναμφίβολα την κλάση του αυτή τη σεζόν, διατηρώντας το αήττητο από πέρυσι και αποδεικνύοντας ότι είναι πραγματικά ένα επίπεδο πάνω από τον ανταγωνισμό στο Hard Enduro. Αν και αυτός ο τραυματισμός σημαίνει ότι θα χάσει το επερχόμενο Xross Hard Enduro Rally, ελπίζουμε να τον δούμε ξανά στη μοτοσυκλέτα να κερδίζει το συντομότερο δυνατό. Εννοείται ότι όλη η ομάδα εύχεται στον Mani ό,τι καλύτερο για την ανάρρωση του».

497 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – Ο A.VERONA ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ S.HOLCOMBE ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

H βροχή της Κυριακής έφερε μια τελείως διαφορετική δεύτερη ημέρα στον τέταρτο γύρο του Παγκοσμίου...