Η MITAS ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ENDURO ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ ΜΕ ΤΑ TERRA FORCE-EF 2 SM

Η Mitas λανσάρει την πιο πρόσφατη προσθήκη στην εκτενή σειρά αγωνιστικών ελαστικών Enduro με την κυκλοφορία του μπροστινού ελαστικού TERRA FORCE-EF 2 SM, σχεδιασμένο για αγώνες Enduro FIM ειδικά για μαλακό έως μεσαίο έδαφος.

Η νεότερη προσθήκη στη σειρά ελαστικών Mitas Enduro είναι έτοιμη για αγώνες από τον Μάιο του 2024. Με σχέδιο μπροστινού ελαστικού κατασκευασμένο για να ανταγωνίζεται σε μαλακό έως μεσαίο έδαφος. Διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδόσεις και κατασκευές για μεγαλύτερο κράτημα.

Ο Sjoerd Fokkens, Product & Racing manager στα ελαστικά Mitas Motorcycle εξηγεί: «Με αυτή τη νέα επιλογή μπροστινού ελαστικού, η Mitas απελευθερώνει ένα νέο ελαστικό ειδικά κατασκευασμένο για να χειρίζεται συνθήκες στο υψηλότερο επίπεδο αγώνων Enduro, όπως τα παγκόσμια πρωταθλήματα Enduro, Hard Enduro και Superenduro . Το νεότερο μπροστινό μας ελαστικό 2 SM ανεβάζει το υψηλής ισχύος TERRA FORCE-EF, φέρνοντας επιπλέον ακρίβεια και σταθερότητα στο τιμόνι, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει μεγαλύτερη πρόσφυση και αντοχή. Πριν βγάλουμε αυτό το ελαστικό, δοκιμάσαμε κάθε βασικό παράγοντα απόδοσης με τον Alfredo Gomez για να βεβαιωθούμε ότι θα βοηθούσε τους αναβάτες να αντιμετωπίσουν εύκολα τις δύσκολες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν».

Ο Alfredo Gomez, επαγγελματίας αναβάτης Enduro και αναβάτης δοκιμών Mitas διαπίστωσε ότι, «Το νέο Mitas TERRA FORCE-EF 2 SM προχωρά ακόμη περισσότερο όσον αφορά το φρενάρισμα, τη σταθερότητα, τον αυτοκαθαρισμό και την απορρόφηση των προσκρούσεων. Αυτή η νεότερη έκδοση είναι σίγουρα η προτιμώμενη επιλογή ελαστικών για τους επερχόμενους αγώνες Hard Enduro World Championship και Superenduro World Championship».

Το Mitas TERRA FORCE-EF 2 SM έχει αναπτυχθεί για επαγγελματίες αναβάτες και λάτρεις του Enduro που απαιτούν καλύτερη πρόσφυση και έλεγχο σε μαλακό έως μεσαίο έδαφος. Το ελαστικό διατίθεται σε δύο μοναδικές σύνθετες κατασκευές και σκελετό:

  • Super έκδοση (Fast Enduro) – αναγνωρίζεται από την κίτρινη ρίγα του: Μεσαία κατασκευή και σύνθεση σκελετού, ειδικά σχεδιασμένη για να παρέχει εξαιρετική σταθερότητα στις γρήγορες στροφές
  • Super Light (Technical Enduro) – που αναγνωρίζεται από μια πράσινη λωρίδα: Ελαφριά, μαλακή κατασκευή σκελετού και κολλώδης σύνθεση για καλύτερη απορρόφηση των σκληρών εμποδίων, ενώ παρέχει υψηλότερο επίπεδο πρόσφυσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ελαστικά Mitas TERRA FORCE-EF 2 SM επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.patman.gr/el/

641 More posts in ENDURONEWS category
Recommended for you
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ KTM SIX DAYS 2025

Μαζί με το πορτοκαλί πλαίσιο με επίστρωση πούδρας, την ανάρτηση κλειστού φυσιγγίου 48 mm WP...