ENDUROGP 2024 – Ο A.VERONA ΚΛΕΒΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ S.HOLCOMBE ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

H βροχή της Κυριακής έφερε μια τελείως διαφορετική δεύτερη ημέρα στον τέταρτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος EnduroGP 2024 στην Ιταλία, με τον νικητή της πρώτης ημέρας να βγαίνει ουσιαστικά από την πρώτη ειδική, εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης. Από την αρχή οι Andrea Verona και Steve Holcombe πάλεψαν με την λάσπη ανταλλάσσοντας την πρωτοπορία του αγώνα και στο τέλος, ο Ιταλός επικράτησε στην τελευταία ειδική για 0.46 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

Αν και εκτός συναγωνισμού της πρώτης θέσης ο Garcia κατάφερε να καλύψει μεγάλο έδαφος για να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Για τις υπόλοιπες θέσεις της πρώτης εξάδας οι ομόσταυλοι της Sherco πάλεψαν μεταξύ τους με τον Antione Magain να παίρνει την τέταρτη θέση από τον πέμπτο Hamish McDonald και τον έκτο Zachary Pichon. Η μοναδική ελληνική συμμετοχή του αγώνα ο Ανδρέας Τσανασίδης, τερμάτισε στην 52η θέση της ΟΡΕΝ και στην 12η της ΟΡΕΝ Senior.

Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στην Σλοβακία στις 12-14 Ιουλίου ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας του ιταλικού GP.

498 More posts in ENDURO category
Recommended for you
AMOTOE – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΜΟΤΟΕ ME TA PAPASTAVROU SHOPS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η ΑΜΟΤΟΕ, στα πλαίσια της εξεύρεσης οικονομικών προσφορών για την ένδυση των...