ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ SUZUKI RM-Z 2025

H Suzuki ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία στην ανανέωση των motocross μοντέλων της, βασισμένη εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην ίδια πλατφόρμα των RM-Z. Με ελάχιστες παρεμβάσεις και εκσυγχρονισμούς όπου κρίνει η εταιρεία ότι χρειάζεται και όχι η αγορά, η motocross σειρά της Suzuki συνεχίζει το ταξίδι της στον χρόνο.

Το Suzuki RM-Z είναι ένα από τα πιο διάσημα motocross στην ιστορία. Πολλοί από τους πιο γνωστούς αναβάτες του αθλήματος οδήγησαν με περηφάνια το RM-Z βοηθώντας το RM-Z να κερδίσει τη θέση του πρωταθλητή. Τα RM-Z του 2025 συνεχίζουν να προσφέρουν θρυλικές αίσθηση στις στροφές, ευκίνητη οδική συμπεριφορά, υψηλή ισχύ και αποδεδειγμένη ανθεκτικότητα για σχεδόν οποιοδήποτε στυλ αναβάτη ή λάτρη του offroad. Συνδυάστε αυτή τη συμπαγή πλατφόρμα, την εξαιρετική της αξία και τη στιβαρή ερασιτεχνική υποστήριξη αγώνων της Suzuki.

RM ARMY EDITION
Το επιτυχημένο πρόγραμμα RM Army Edition συνεχίζεται για το 2025(μόνο για την Αμερική). Οι αγοραστές των νέων μοντέλων RM-Z450 και RM-Z250 του 2025 θα λάβουν επίσης τα ακόλουθα εξαρτήματα για να αναβαθμίσουν τη νέα τους μοτοσυκλέτα:

  • Πλήρες σύστημα εξάτμισης Pro Circuit® RM Army Edition T-6: κέλυφος σιγαστήρα τιτανίου με καπάκι από άνθρακα, σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα και προσαρμοσμένο αυτοκόλλητο “RM Army Edition”
  • Γραφικά Throttle Syndicate RM Army Edition Kit
  • Στο κιτ περιλαμβάνεται επίσης ένας κωδικός QR που δίνει στους αναβάτες τη δυνατότητα να αγοράσουν γραφικά με έκπτωση number plate για το νέο τους RM-Z που μπορούν να προσαρμόσουν με το δικό τους όνομα και αριθμό.

RM-Z450 – Η κομψή, έτοιμη για αγώνες εμφάνιση, ο ισχυρός κινητήρας και το ευέλικτο πλαίσιο του RM-Z450 του 2025 παρέχουν την αποτελεσματική ισχύ και τον ακριβή χειρισμό που επιβεβαιώνουν την κληρονομιά της Suzuki που κερδίζει τους αγώνες. Ο συντονισμός των ηλεκτρονικών συστημάτων ψεκασμού καυσίμου και ανάφλεξης για μέγιστη απόδοση είναι εύκολος χάρη στο MX-Tuner 2.0 που βασίζεται σε smartphone της Suzuki ή στο δοκιμασμένο σύστημα σύζευξης καυσίμου που περιλαμβάνεται σε κάθε RM-Z450 2025.

Βασικά χαρακτηριστικά RM-Z450
Παρέχοντας εξαιρετική απόκριση στο γκάζι σε όλο το εύρος στροφών, ο υγρόψυκτος, τετράχρονος, τετραβάλβιδος κινητήρας DOHC 449cc είναι η πιο πρόσφατη ενσάρκωση του δοκιμασμένου κινητήρα ψεκασμού καυσίμου της Suzuki που αποδίδει υψηλή ιπποδύναμη με ισχυρά χαρακτηριστικά ροπής.
Χάρη στα κορυφαία πρότυπα σχεδίασης και παραγωγής της Suzuki, η μετατόπιση του κιβωτίου πέντε σχέσεων είναι ομαλή και ακριβής, ενώ ο πολύδισκος, υγρός συμπλέκτης χρησιμοποιεί μοχλό και μηχανισμό απελευθέρωσης έκκεντρου για ελαφριά και άμεση αίσθηση. Εξισορροπώντας την ελαφρότητα με τη δύναμη για να επιτύχετε εξαιρετικό χειρισμό, το πλαίσιο αλουμινίου και το ψαλίδι υποστηρίζουν το πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι ελατηρίου SHOWA® Balance Free ου προσφέρουν αξιοσημείωτη απόκριση απόσβεσης.

Το MX-Tuner 2.0 της Suzuki περιλαμβάνεται και παρέχει τη δυνατότητα προσαρμογής των ρυθμίσεων ψεκασμού καυσίμου και ανάφλεξης μέσω μιας εφαρμογής smartphone, ενώ το Suzuki Holeshot Assist Control (S-HAC) και το προηγμένο σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης παρέχουν στον αναβάτη ένα πλεονέκτημα απόδοσης.

Το στυλ εμπνευσμένο από το ράμφος της Suzuki έχει αιχμηρά σχήματα μπροστινού φτερού και καλύμματος ψυγείου που συνδυάζονται με τα πλαϊνά καλύμματα του πλαισίου και με μια ανυψωμένη ουρά. Αυτό το λειτουργικό στυλ και το πλαίσιο επένδυσης επιτρέπει μια ποικιλία θέσεων αναβάτη που διευκολύνουν τους ελιγμούς και την άνεση.

Τα γνήσια αξεσουάρ Suzuki περιλαμβάνουν στοιχεία που μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση του RM-Z και να απλοποιήσουν τη συντήρηση. Μάθετε περισσότερα για τα κορυφαία προγράμματα υποστήριξης έκτακτης ανάγκης και οδικής βοήθειας της Suzuki στη διεύθυνση suzukicycles.com/racing

RM-Z250 – Το 2025 RM-Z250 έχει καθιερωμένη φήμη ως ένα από τα 250 με τον καλύτερο χειρισμό. Ο σκελετός αλουμινίου με διπλών δοκών και το ψαλίδι αλουμινίου χρησιμοποιούν ρυθμιζόμενη ανάρτηση που παρέχεται από την KYB® με πιρούνι σπειροειδούς ελατηρίου και πίσω αμορτισέρ με ρύθμιση της δύναμης απόσβεσης τεσσάρων κατευθύνσεων. Τα δυνατά φρένα και η εργονομική θέση οδήγησης συνεχίζουν να βοηθούν τους γρήγορους αναβάτες να ελίσσονται με το RM-Z250 καθώς οργώνουν την πίστα. Το MX-Tuner της Suzuki που βασίζεται σε smartphone και το αποδεδειγμένο σύστημα σύζευξης καυσίμου προσφέρουν γρήγορο και εύκολο συντονισμό. Η φιλοσοφία Winning Balance της Suzuki συνεχίζεται με το 2025 RM-Z250.

Βασικά χαρακτηριστικά RM-Z250
Η εξαιρετική απόδοση ξεκινά με μια κεφαλή στο κέντρο της θύρας καθώς ο υγρόψυκτος, τετράχρονος, τετραβάλβιδος κινητήρας DOHC 249cc με έγχυση καυσίμου είναι αποδεδειγμένα αξιόπιστος, ενώ προσφέρει ισχυρή μέγιστη ισχύ και εξαιρετική απόκριση στο γκάζι σε όλο το εύρος στροφών.
Χάρη στα κορυφαία πρότυπα σχεδίασης και παραγωγής της Suzuki, η μετατόπιση του κιβωτίου πέντε σχέσεων είναι ομαλή και ακριβής, ενώ ο πολύδισκος, υγρός συμπλέκτης χρησιμοποιεί μοχλό και μηχανισμό απελευθέρωσης έκκεντρου για ελαφριά και άμεση αίσθηση.

Ο ευκίνητος χειρισμός προέρχεται από ένα πλαίσιο αλουμινίου που είναι ελαφρύτερο, αλλά έχει δέκα τοις εκατό αύξηση στη στρεπτική ακαμψία σε σύγκριση με το πλαίσιο προηγούμενης γενιάς, επιτυγχάνοντας ανώτερη κατανομή βάρους εμπρός και πίσω. Το πιρούνι και το αμορτισέρ KYB® έχουν πλήρως ρυθμιζόμενη δύναμη απόσβεσης για ανώτερη απόκριση της ανάρτησης.

Το MX-Tuner 2.0 της Suzuki περιλαμβάνεται και παρέχει τη δυνατότητα προσαρμογής των ρυθμίσεων ψεκασμού καυσίμου και ανάφλεξης μέσω μιας εφαρμογής smartphone, ενώ το Suzuki Holeshot Assist Control (S-HAC) και το προηγμένο σύστημα διαχείρισης πρόσφυσης παρέχουν στον αναβάτη ένα πλεονέκτημα απόδοσης.

Το στυλ εμπνευσμένο από το ράμφος της Suzuki έχει αιχμηρά σχήματα μπροστινού φτερού και καλύμματος ψυγείου που συνδυάζονται με τα πλαϊνά καλύμματα του πλαισίου και με μια ανυψωμένη ουρά. Αυτό το λειτουργικό στυλ και το πλαίσιο επένδυσης επιτρέπουν μια ποικιλία θέσεων αναβάτη που διευκολύνουν τους ελιγμούς και την άνεση.

4108 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΧ 2024 – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ MX ΚΡΗΝΙΔΕΣ

O πέμπτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αλλά και Βαλκανικού Motocross 2024 ξεκίνησε στις Κρηνίδες Καβάλας...