Η LEATT ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ!

Ξεκίνησε το 2004 με ένα πρωτοποριακό προστατευτικό προϊόν: το Leatt-Brace. Γρήγορα μπροστά στο σήμερα, και ο Leatt έχει γίνει κορυφαίο όνομα στην ορεινή ποδηλασία και την προστασία των ακραίων μηχανοκίνητων αθλημάτων. Ο ιδρυτής Dr. Chris Leatt λέει, “Τα τελευταία 20 χρόνια, ήταν απίστευτα ικανοποιητικό να γνωρίζουμε το πάθος μας και τα προϊόντα μας περιστρέφονται γύρω από τη διάσωση ζωών.”

Οι ρίζες των Leatt Protective Equipment
Αφού είδε τη σπαρακτική απώλεια ενός συναδέλφου στην προπόνηση μοτοκρός, ο Δρ. Chris Leatt, νευροχειρουργός και παθιασμένος αναβάτης, είδε την επείγουσα ανάγκη για ένα στήριγμα αυχένα για προστασία από κοινούς τραυματισμούς στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια των επόμενων τριών ετών, ο Dr. Leatt ανέπτυξε ένα πρόχειρο πρωτότυπο σχεδιασμένο να λειτουργεί με κράνος για να παρέχει σημαντική προστασία στον λαιμό. Αυτή ήταν η ταπεινή αρχή της επωνυμίας μας. Το βραβευμένο Leatt-Brace όχι μόνο καθόρισε την κατηγορία αλλά έφερε επανάσταση στην προστασία του λαιμού.

Καθώς περισσότεροι αναβάτες αγκάλιασαν το στήριγμα, οι τραυματισμοί στον αυχένα μειώθηκαν. Μια δεκαετής ανεξάρτητη μελέτη από την Great Lakes EMS Inc. έδειξε την αποτελεσματικότητα της χρήσης ενός νάρθηκα αυχένα: χωρίς αυτόν, οι τραυματισμοί στον αυχένα ήταν 89% πιο πιθανοί, ο θάνατος από τραυματισμό της αυχενικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης ήταν 69% πιο πιθανός, οι μη θανατηφόροι αυχενικοί τραυματισμοί της σπονδυλικής στήλης ήταν 75% πιο πιθανό και τα κατάγματα της κλείδας ήταν 45% πιο πιθανά.

«Αυτές οι μελέτες υποστηρίζουν αυτό που είδαμε στις δοκιμές μας – και επικυρώνουν τη σημασία της οδήγησης με στήριγμα λαιμού», μοιράζεται ο Δρ Leatt. “Είναι απίστευτα ικανοποιητικό και ένα τεράστιο σημείο υπερηφάνειας να βλέπω τη δουλειά της ζωής μου να κάνει μια τέτοια πραγματική διαφορά.”

Επέκταση της σειράς προϊόντων
Βασιζόμενοι στην επιτυχία του νάρθηκα λαιμού Leatt, επεκτείναμε τη γκάμα μας για να συμπεριλάβουμε κράνη, θωράκιση σώματος, προστατευτικά γονάτων, προστατευτικά αγκώνων, συστήματα ενυδάτωσης και ρούχα. Μέχρι το 2025, θα υπάρχουν πάνω από 430 διαφορετικά προϊόντα Leatt σε τρεις κατηγορίες. Σήμερα, η Leatt σχεδιάζει ολοκληρωμένη προστασία από το κεφάλι μέχρι τα νύχια για όλα τα είδη αναβατών: Mountain Bikers, Motocross και Adventure Moto. Η δέσμευσή μας για συνεχή έρευνα, ανάπτυξη και δοκιμές πραγματοποιείται στο Leatt Lab στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Εδώ, τα προϊόντα σχεδιάζονται σχολαστικά και ελέγχονται αυστηρά. Το αποτέλεσμα είναι προστατευτικός εξοπλισμός υψηλής απόδοσης τόσο για επαγγελματίες όσο και για περιστασιακούς αναβάτες. Συνεργαζόμαστε απευθείας με επαγγελματίες αθλητές, χρησιμοποιώντας τα σχόλιά τους στις προσπάθειές μας R&D για να διασφαλίσουμε ότι κάθε προϊόν είναι αιχμής.

4066 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
RED BULL LOCAL HERO – 3 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΜΧ EVENT…ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

RedBullLocalHero: Τρεις μέρες έμειναν για το απόλυτο BMXevent - Το Red Bull Local Hero έρχεται...