RED BULL LOCAL HERO – 3 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΜΧ EVENT…ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

RedBullLocalHero: Τρεις μέρες έμειναν για το απόλυτο BMXevent – Το Red Bull Local Hero έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ο Red Bull αθλητής Γιώργος Νταβουτιάν, καλεί το BMX community σε μία μέρα γεμάτη δράση, αδρεναλίνη και απίστευτα tricks με experience partner το Vodafone CU.

O Γιώργος Νταβουτιάν φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ και έδειξε στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο πώς να βγάζεις ένα FullLoop 7,5μ. με BMX! Τώρα έχεις την ευκαιρία να δείξεις κι εσύ τι μπορείς να κάνεις με το ποδήλατό σου και να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά BMXskills σου. Δήλωσε συμμετοχή στο Red Bull Local Hero εδώ!

Έλα το Σάββατο 6 Ιουλίου στο SkatePark Αμαρουσίου στις 19:00 για να διαγωνιστείς με το BMXcommunity σε BestTrickonRail, LongJump, BunnyHop&LastOneStanding!

Οι νικητές θα κερδίσουν:

  • Ανά κατηγορία για Best Trick on Rail, Long Jump & Bunny Hop:
  • Πρώτος: 300€
  • Δεύτερος: 150€
  • Τρίτος: 50€
  • MVP: 200€
  • Allwinners: Κερδίζουν την επικοινωνία τους για 1 χρόνο με Data και Λεπτά από το VodafoneCU!
  • Last One Standing: BMX gear

Τιείναι το Red Bull Local Hero;

Το RedBullLocalHero είναι μία μοναδική ευκαιρία για τους νέους και ταλαντούχους BMXάδες να δείξουν τις ικανότητές τους μπροστά στους καλύτερους του είδους. Με τη βοήθεια του Γιώργου Νταβουτιάν, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν αλλά και να μάθουν νέα κόλπα, κερδίζοντας μία αξέχαστη εμπειρία, χρηματικά έπαθλα και δώρα. Το αγωνιστικό δίωρο θα περιλαμβάνει 4 αγωνίσματα: το καλύτερο κόλπο πάνω σε Rail, το μακρύτερο άλμα, το ψηλότερο άλμα, ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με το 4ο και πιο fun αγώνισμα… ποιος θα μείνει όρθιος και θα ισορροπήσει μέχρι το τέλος. Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν σε μία party ατμόσφαιρα που θα εξασφαλίσει το RedBullEventCar, μαζί με άφθονο RedBull.

Ποιος είναι ο Γιώργος Νταβουτιάν;

Ο Γιώργος Νταβουτιάν έκανε ποδήλατο και ενόργανη γυμναστική από πολύ μικρή ηλικία. Από τότε που θυμάται τον εαυτό του έτρεχε με τον πατέρα του συνέχεια σε αγώνες και έτσι είχε ξεκινήσει και εκείνος να ασχολείται με το downhill και το mtb.

«Αλλά τίποτα δεν μετριέται με το BMX», όπως λέει. Του πήρε καιρό να μάθει κόλπα, καθώς δεν υπήρχε κάποιο πάρκο στην πόλη του και όλοι αυτοί από την τότε BMX παρέα του είχαν σταματήσει το ποδήλατο, οπότε για πολλά χρόνια ήταν μόνος του. Στόχος του είναι να γυρίσει όλο τον κόσμο με το ποδήλατό του, οι ολυμπιακοί αγώνες και ένα τρελό project που θα μείνει στην ιστορία. Το τελευταίο το κατάφερε φέτος με World’sFirst κάνοντας το μεγαλύτερο FullLoop με BMX!

Έχεις αυτό που χρειάζεται για να γίνεις ο επόμενος LocalHero;

Δήλωσε συμμετοχή στο redbull.com/localhero

Experience Partner του event είναι το CU

IG: @redbullgre

TikTok: @redbullgre

4655 More posts in ΑΓΩΝΕΣ category
Recommended for you
MXGP 2024 – J.PRADO KAI K.DE WOLF ΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ Ι

Ο Jorge Prado έδωσε τέλος στα σενάρια τραυματισμού του επικρατώντας ανέλπιστα στον ενδέκατο γύρο του...