ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ MOTOCROSS TRAINING ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ.

Με ρεκόρ συμμετοχών συνεχίστηκε για 4η χρονιά το Motocross Training For Children. Φέτος το Σωματείο μας κλείνει τα 20 χρόνιά λειτουργίας του και πέραν των άλλων δραστηριοτήτων ασχολήθηκε πολύ με την εκπαίδευση παιδιών στο Άθλημα του Motocross.

Όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το Motocross στο Αίγιο αλλά και αρκετά, από άλλες περιοχές πέρασαν από την ακαδημία της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. , με αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας να είναι το Motocross Training For Children μια εκδήλωση μόνο για παιδιά. Όλοι στο Σωματείο είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι για αυτήν την εκδήλωση , μας δίνει ενέργεια χαρά και δύναμη το βλέμμα και το χαμόγελο των παιδιών για να συνεχίσουμε την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε λοιπόν, όλους όσους μας στηρίζουν με την συμμετοχή τους , απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. Ευχαριστούμε τον Μανώλη Σκύβαλο προπονητή μοτοσυκλέτας Και Σπύρο Κοσμά για της συμβουλές τους προς τους μικρούς μας οδηγούς. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά του Σωματείου μας που καθίσαν και τις δυο μέρες κάτω από τον καυτό ήλιο για να βοηθήσουν του μικρούς μας φίλους.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αιγιάλειας για την βοήθεια και ειδικότερα τον Κυρ. Τσερετζούλια Χρήστο Christos Tserentzoulias Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, με Πρώτον και πάνω από όλα τον Κυρ. Αναστασόπουλο Κώστα Krinos soft drinks Για την Ανιδιοτελή βοήθεια του στα 20 χρόνια της Λέσχης . Τον μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης τον Κυρ. Κόντση Δημήτρη Graphikon Και τους χορηγούς Γενική Ταχυδρομική Αιγίου – κουρείο IL BARBIERE Vasilis Tsekouras Εταιρεία Metco Κωστόπουλος Παναγιώτης www.metco.gr Τον Σπύρο Ρηγοπουλο MELODY sound&lights

Η επόμενη εκδήλωση είναι της 27/28 Ιουλίου.

4068 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ MICHELIN POWER SLICK ΣΤΟ ASSEN

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -  Η ευελιξία των ελαστικών MICHELIN Power Slick αναδεικνύεται και πάλι παρά τις...