ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ YAMAHA YZ & YZF 2025

Χωρίς μεγάλες αλλαγές προχώρησε η Yamaha στην motocross γκάμα της για το 2025. Με στόχο την καλύτερη ισορροπία στην λειτουργία των αναρτήσεων και στην ψύξη του κινητήρα αλλά και με το νέο look η ιαπωνική εταιρεία προχωράει ολοταχώς για την νέα σεζόν. Παράλληλα επιστρέφουν και οι εκδόσεις στα χρώματα της Monster Energy.

YAMAHA YZF450 2025

Το νέο 2025 YZ450F συνεχίζει να είναι το πιο πλήρες, ισορροπημένο και ικανό motocross στην κατηγορία 450. Η ναυαρχίδα της κατηγορίας YZ της Yamaha επιστρέφει με μια χούφτα βασικές ενημερώσεις για βελτιωμένη απόδοση, άνεση και ευκολία.

Αλλαγές για το 2025
1.Η αναθεωρημένη ανάρτηση περιλαμβάνει νέο μοχλικό, νέες ρυθμίσεις εμπρός και πίσω, μαζί με μαλακότερο ελατήριο στο πίσω αμορτισέρ και νέα ελατήρια εμβόλων σε σχήμα δέλτα στο πιρούνι για βελτιωμένη σταθερότητα, πρόσφυση και πιο σφιχτή αίσθηση στο μπροστινό μέρος.
2. Οι αναθεωρημένες βάσεις κινητήρα συμπληρώνουν τις ενημερώσεις της ανάρτησης, βελτιώνοντας τη συμπεριφορά του πλαισίου, ενισχύοντας τη σταθερότητα.
3. Ο νέος σχεδιασμός συμπλέκτη αυξάνει τη λίπανση και ενισχύει την απόδοση ψύξης.
4. Το νέο σώμα διακοπτών τιμονιού ενσωματώνει ενημερωμένο σχέδιο με ραβδώσεις για ευκολότερη λειτουργία και καλύτερη εμφάνιση.
5. Ο νέος σωλήνας γκαζιού αυξάνει την απόσταση μεταξύ της λαβής γκαζιού και του περιβλήματος γκαζιού.
6. Ο νέος σχεδιασμός του βραχίονα στα μασπιέ είναι ελαφρύτερος με αναθεωρημένο σχήμα για βελτίωση της εργονομίας του αναβάτη.

YAMAHA YZF250 2025

Αναγνωρισμένη ως η κορυφαία μοτοσυκλέτα στην εξαιρετικά ανταγωνιστική τετράχρονη κατηγορία των 250cc και ο σημερινός ηγέτης στη σειρά 250cc Pro Motocross Championship, η διάσημη YZ250F της Yamaha επιστρέφει για το 2025 με μια χούφτα βασικές ενημερώσεις για βελτιωμένη απόδοση, άνεση και ευκολία.

Αλλαγές για το 2025
1.Η αναθεωρημένη ανάρτηση περιλαμβάνει νέο μοχλικό, νέες ρυθμίσεις εμπρός και πίσω, μαζί με μαλακότερο ελατήριο στο πίσω αμορτισέρ και νέα ελατήρια εμβόλων σε σχήμα δέλτα στο πιρούνι για βελτιωμένη σταθερότητα, πρόσφυση και πιο σφιχτή αίσθηση στο μπροστινό μέρος.
2. Το νέο σώμα διακοπτών τιμονιού ενσωματώνει ενημερωμένο σχέδιο με ραβδώσεις για ευκολότερη λειτουργία και καλύτερη εμφάνιση.
3. Ο νέος σωλήνας γκαζιού αυξάνει την απόσταση μεταξύ της λαβής γκαζιού και του περιβλήματος γκαζιού.
4. Ο νέος σχεδιασμός του βραχίονα στα μασπιέ είναι ελαφρύτερος με αναθεωρημένο σχήμα για βελτίωση της εργονομίας του αναβάτη.

Η Yamaha επαναφέρει την εμφάνιση μιας πλήρους εργοστασιακής πινελιάς για το 2025 με την επιστροφή των δημοφιλών Monster Energy Yamaha Racing Edition YZ125, Monster Energy Yamaha Racing Edition YZ250, Monster Energy Yamaha Racing Edition YZ250F και Monster Energy Yamaha Racing Edition YZ450F. Με ένα αιχμηρό, νέο πακέτο χρωμάτων και γραφικών εμπνευσμένο από αγώνες, οι αναβάτες μπορούν να ξεχωρίσουν από το πλήθος με τη ζωντάνια των πρωταθλημάτων Supercross και Motocross της Yamaha.

ΣΕΙΡΑ ΥΖ 2025

Το υπόλοιπο της σειράς Motocross 2025 της Yamaha είναι διαθέσιμο στο Team Yamaha Blue με ένα νέο πακέτο γραφικών YZ. Επιπλέον, τα δίχρονα YZ125, YZ250, YZ125X και YZ250X 2025 λαμβάνουν επίσης νέα “κλίκερ” πιρουνιού χωρίς εργαλεία για γρήγορες, εύκολες ρυθμίσεις της ανάρτησης, ενημερωμένο σχήμα ψυγείου και νέο μαξιλαράκι τιμονιού.

4073 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
VIDEO – ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ YAMAHA WR250 ΤΟΥ 2025 ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ!

H Yamaha παρουσίασε το ολοκαίνουργιο WR250 για το 2025 που κληρονόμησε όλες τις αναβαθμίσεις του...