ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ MINI ENDURO CUP 2024 – 70 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ!

Μετά την επιτυχία του πρώτου γύρου στην Ιταλία στα τέλη Μαΐου, το Mini Enduro Cup επέστρεψε στη δράση για τον δεύτερο συναρπαστικό γύρο. Η πόλη Monteils, στη Γαλλία, φιλοξένησε τον αγώνα χάρη στην άψογη διοργάνωση του Motoclub des 2 Vallées.

Περισσότεροι από 70 ταλαντούχοι νέοι αναβάτες αγωνίστηκαν σε τεχνικές και συναρπαστικές διαδρομές επιδεικνύοντας δεξιότητες και πάθος τους. Δύο ειδικές μια Cross Test 1,5 km και μια Enduro Test διάρκειας περίπου 2 λεπτών κύκλος του αγώνα είχε μήκος 20 km και χαρακτηριζόταν από μια σειρά από αναρριχήσεις και καταβάσεις, καθώς και από βραχώδεις πίστες μέσα σε δάση. Η διαδρομή περιελάμβανε ένα σημείο ελέγχου χρόνου που βρισκόταν κοντά στα paddocks.

Ημέρα Πρώτη
Στην κατηγορία 125 Mini, ο Γάλλος Emerick Vergote πήρε τη νίκη μπροστά από τον Ιταλό αναβάτη Gioele Scibilia με 21 δευτερόλεπτα διαφοράς. Τρίτος στο βάθρο ήταν ο Γάλλος Ewen Forestier-Chiron, ο οποίος τερμάτισε τον αγώνα μόλις 11 δευτερόλεπτα πίσω από τον Scibilia. Πανιταλική πρόκληση στην κατηγορία 50 Mini με τους Davide Cabass και Nicolò Mancinelli να παλεύουν για τη νίκη όλη μέρα. Στο τέλος, ο Cabass κέρδισε τον Mancinelli με ένα λεπτό πίσω. Ιταλική ιστορία είχαμε επίσης στην κατηγορία Junior. Συναρπαστική μάχη ανάμεσα στον Cristian Marioli και τον Evan Moschetti, που πάλεψαν για την τελική νίκη μέχρι την τελευταία ειδική. Ο Marioli ήταν ο πρώτος που σταμάτησε το ρολόι και πήρε τη νίκη με διαφορά λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα έναντι του Moschetti. P3 για τον Duccio Giraldi.

Στην κατηγορία Μίνι Γυναικών 125, η Γαλλία κυριάρχησε στον αγώνα. Η Jean Satine κέρδισε τη νίκη επί της πρωτοπόρου του πρωταθλήματος Charlene Boudon, η οποία τερμάτισε δεύτερη. Η Pauline Nicon τερμάτισε τρίτη. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη νεαρή Lady Anika Dal Pezzo, που σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην Junior Γυναικών. Η Ιταλίδα πήρε τη νίκη μπροστά από τις Desirée Carollo και Sofia Chermaz. Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας κ. Sebastien Poirier δεν έχασε την εκδήλωση, υποστηρίζοντας τους πρωταθλητές του μέλλοντος.

Ημέρα Δεύτερη
Ο Γάλλος αναβάτης Emerick Vergote κέρδισε όχι μόνο την Overall, αλλά και την κατηγορία 125 Mini. Σε αυτή την κατηγορία δεύτερος τερμάτισε ο Ιταλός Pierpaolo Moska και ακολούθησε ο Gioele Scibilia. Στην 50 Mini, ο Davide Cabass πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη επιτυχία του, επικρατώντας για άλλη μια φορά του Nicolò Mancinelli. Η κατηγορία Junior είδε τους Cristian Marioli, Evan Moschetti και Duccio Giraldi, αντίστοιχα πρώτο, δεύτερο και τρίτο. Η Charlene Boudon επέστρεψε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην 125 Mini Γυναικών, κερδίζοντας μπροστά από την Pauline Nicon και την Athena Magliolo. Η νικήτρια της ημέρας 1, Jean Satine, αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω πτώσης στην πρώτη ειδική. Η μάχη στην Junior Γυναικών ήταν συναρπαστική. Η Anika Dal Pezzo κέρδισε την ημέρα με μόλις 5 δευτερόλεπτα έναντι της συμπατριώτισσάς Sofia Chermaz. P3 για τη Michelle Sinigaglia.

Η επόμενη και τελευταία εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 9-10-11 Αυγούστου στο Meltewitz της Γερμανίας.

504 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ENDUROGP 2024 – ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ J.GARCIA ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Σίγουρα ο Josep Garcia δεν ήταν ευχαριστημένος με την τέταρτη θέση την πρώτη ημέρα του...