MXGP 2024 – LOTTE VAN DRUNEN ΚΑΙ DANIELA GUILLEN ΣΤΗΝ ΜΧ2 ΣΤΟ LOMMEL!

Η πρωτοπόρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών 2024 Lotte Van Drunen και η βασική της αντίπαλος, δεύτερη στην βαθμολογία Daniela Guillén θα αγωνιστούν στον 14ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP στην κατηγορία MX2 στο Lommel.

Η Ολλανδή είναι master στην άμμο και θα επωφεληθεί συμμετέχοντας στο Grand Prix της Φλάνδρας στις 27 και 28 Ιουλίου για την καλύτερη της προετοιμασία για τον προτελευταίο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Γυναικών, που έχει επίσης προγραμματιστεί για την άμμο του Arnem της Ολλανδίας, στις 17 και 18 Αυγούστου.

Lotte Van Drunen
“Είναι ένα όνειρο, θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στην MX2 στο Lommel στο τέλος αυτού του μήνα και νομίζω ότι αν με γνωρίζετε, ξέρετε τι θα κάνω. Αρπάζω αυτή την ευκαιρία και με τα δύο χέρια. Θέλω πραγματικά να ζήσω πώς είναι να αγωνίζεσαι σε ένα από τα πιο δύσκολα αθλήματα στον κόσμο σε αυτή τη δύσκολη κατηγορία. Δεν έχω καθόλου αυταπάτες και ξέρω ότι στα 16 μου, με ύψος 1,71 μέτρα και 57 κιλά δεν ταιριάζω με τους περισσότερους άντρες αυτής της κατηγορίας, αλλά εξακολουθώ να θέλω να ζήσω πώς είναι και πόσο δύσκολο θα είναι να τερματίσω σε μια εμπειρία όπως αυτή. Θέλω να δω σε τι φόρμα είμαι και αν μπορώ να καταφέρω να ολοκληρώσω 2 long run σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο στόχος είναι να τερματίσω και τους δύο αγώνες, να απολαύσω και να το ζήσω. Ιδιαίτερα ευχαριστώ την @yamaharacingcomofficial, την @debaetsmxteam και τον Rinaldi που το έκαναν αυτό δυνατό.”

2053 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
AMA MX 2024 – O H.DEEGAN ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΡΑΝΤΕΦΕΡ ΜΕ ΤΟΝ T.VIALLE ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ WASHOUGAL

Στον όγδοο γύρο του ΑΜΑ Motocross 2024 παραλίγο να είχαμε την μεγάλη ανατροπή στα 250...