FIM HARD ENDURO 2024 – O T.KABAKCHIEV ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ROMANIACS ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΗ ΘEΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η δεύτερη ημέρα του τέταρτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 δεν ήταν τόσο δύσκολη όσο η χθεσινή όμως η βραδινή βροχή δεν την έκανε εύκολη. Ο πρωτοπόρος του αγώνα Manuel Lettenbichler άνοιξε τον δρόμο κάτι που δεν τον βοήθησε στις απάτητες ανηφόρες, γεγονός που τελικά επέτρεψε στον Teodor Kabakchiev να πιάσει δυνατό ρυθμό και να περάσει μπροστά για την νίκη της ημέρας, με τον Βούλγαρο να σκαρφαλώνει από την πέμπτη θέση στην δεύτερη της κατάταξης του αγώνα. Ο Lettnbichler παρά την δεύτερη θέση, κατάφερε να μεγαλώσει το προβάδισμα του στον αγώνα στα 34 λεπτά με τον τρίτο της ημέρας Mario Roman να χάνει χρόνο πέφτοντας στην τρίτη θέση της κατάταξης της ημέρας, αλλά και στο σύνολο.

Η δεύτερη ημέρα ήταν τύπου μαραθωνίου με τους αναβάτες να μην έχουν καμία βοήθεια κατά την ολοκλήρωση της ενώ θα πρέπει να κατασκηνώσουν σήμερα στα βουνά της Ρουμανίας για να ξεκινήσουν την αυριανή τους προσπάθεια. Ανοδική πορεία για τις ελληνικές συμμετοχές που σε κάποιες κατηγορίες διεκδικούν ακόμα και το βάθρο!

Κατάταξη Ελληνικών Συμμετοχών μετά και την δεύτερη ημέρα

Silver
Δημήτριος Καζάκης 83ος

Bronze
Λεωνίδας Λεοντιάδης 50ος

Μάρκος Παντελίδης 264ος

Iron
Δημήτρης Μάργος 3ος

Κωνσταντίνος Δημητρίου 5ος

Αλέξης Παντελίδης 12ος

Βασίλης Στεργιόπουλος 62ος

Μιχάλης Κεφερλής 149ος

Atom
Παναγιώτης Κώτσος 16ος

Αποτελέσματα δεύτερη ημέρας Gold

Κατάταξη αγώνα κατηγορίας Gold μετά και την δεύτερη ημέρα

508 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – O ΜΑΝΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ROMANIACS

O περσινός πρωταθλητής Manuel Lettenvichler έδωσε τον ρυθμό στον τέταρτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard...