FIM HARD ENDURO 2024 – ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Μ.ROMAN ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ROMANIACS…ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ LETTEΝBICHLER!

Πρωταγωνιστής της τρίτης ημέρας του τέταρτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 στην Ρουμανία ήταν ο Mario Roman που οδήγησε σχεδόν από την αρχή τον αγώνα στην προσπάθεια του να καλύψει μισή ώρας διαφοράς από τον πρωτοπόρο της κατάταξης του Romaniacs Manuel Lettenbichler. Ο περσινός πρωταθλητή όμως έπαιξε δυνατή άμυνα και ανταποκρίθηκε στον ρυθμό που επέβαλαν οι αναβάτες της Sherco αφού και ο νικητής της προηγούμενης ημέρας Teodor Kabakchiev κινήθηκε απειλητικά. Στο τέλος ο Roman κατάφερε να τερματίσει πρώτος την ημέρα με τον Lettenbichler δεύτερο και τον Wade Young τρίτο που και αυτός ξύπνησε σήμερα και προσπάθησε να υπερασπιστεί την πρώτη του θέση στην βαθμολογία. O Kabakchiev έμεινε τέταρτος αλλά παραμένει πίσω από τον Lettenbichler στην κατάταξη του αγώνα με μεγαλύτερη διαφορα από εχτές.

Πολύ καλά τα πάνε οι Έλληνες συμμετέχοντες με τον Δημήτρη Μάργο ή Δημήτρη Μαραγκό καλύτερα, να διεκδικεί την πρώτη θέση στην κατηγορία IRON…φλερτάρει το βάθρο και ο Κωνσταντίνος Δημητρίου!

Αποτελέσματα Προλόγου Ελληνικών Συμμετοχών:

Silver
Δημήτριος Καζάκης 116ος

Bronze
Λεωνίδας Λεοντιάδης 49ος
Μάρκος Παντελίδης 264ος

Iron
Δημήτρης Μαραγκός 1ος
Κωνσταντίνος Δημητρίου 4ος
Αλέξης Παντελίδης 12ος
Βασίλης Στεργιόπουλος 55ος
Μιχάλης Κεφερλής 147ος

Atom
Παναγιώτης Κώτσος 12ος

Αποτελέσματα τρίτης ημέρας κατηγορίας GOLD

Κατάταξη κατηγορίας GOLD μετά και την τρίτη ημέρα

509 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – O T.KABAKCHIEV ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ROMANIACS ΚΑΙ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΎΤΕΡΗ ΘEΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η δεύτερη ημέρα του τέταρτου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Hard Enduro 2024 δεν ήταν τόσο...