H MOTOWAY ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΑΡΚΑ ΕΞΟΠΛIΣΜΟΥ ΤΗΣ SHOT!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Η Motoway φέρνει στην Ελλάδα την κορυφαία μάρκα εξοπλισμού Μοtocross και Enduro SHOT Race Gear. Η Motoway, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση της κορυφαίας μάρκας εξοπλισμού Motocross και Enduro, SHOT Race Gear, στην ελληνική αγορά.

Η SHOT Race Gear, γνωστή για την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και τον μοντέρνο σχεδιασμό των προϊόντων της, αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές των επαγγελματιών και ερασιτεχνών αναβατών παγκοσμίως. Η γκάμα προϊόντων της περιλαμβάνει κράνη, μπουφάν, γάντια, μπότες και πλήρη εξοπλισμό προστασίας που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πιο απαιτητικών συνθηκών οδήγησης. Ιδανικό και για adventure οχήματα. Μέσα από τη διάθεση της SHOT Race Gear, οι Έλληνες μοτοσυκλετιστές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν αυξημένη ασφάλεια, άνεση και στιλ, κατά τη διάρκεια των διαδρομών τους.

Οι λάτρεις της μοτοσυκλέτας μπορούν να επισκεφθούν τα καταστήματα της Motoway καθώς και την επίσημη ιστοσελίδα μας eshop.motoway.gr για να δουν από κοντά και να αποκτήσουν τα νέα προϊόντα της SHOT.

Περισσότερα motoway.gr

4086 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
AMA MX 2024 – O Κ.ROCZEN ΣΤΑ 250 ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ IRONMAN!

Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, ο Κen Roczen επέστρεψε στην ενεργό δράση στον...