BENELLI WEEK 16-22.9.2024 ΣΤΟ PESARO ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, η Benelli Week θα διεξαχθεί στο Pesaro (Ιταλία) για να γιορτάσει την θρυλική μάρκα. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη σε όλους τους μοτοσικλετιστές και οργανώνεται από το Registro Storico Benelli και το Moto Club Pesaro Tonino Benelli, σε συνεργασία με την Benelli.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλες τις μάρκες και τύπους μοτοσικλετών και φέτος αφιερώνεται σε έναν μεγάλο αναβάτη: τον Silvio Grassetti. Πρωταθλητής Ιταλίας με την Benelli 350 το 1967, ο αναβάτης από το Πεσάρο ήταν ένας από τους κύριους πρωταγωνιστές της ταχύτητας στις δεκαετίες του 50, 60 και 70. Για να βγει στην πίστα επέλεξε τον αριθμό 23, αποτίνοντας έτσι φόρο τιμής σε έναν άλλο μεγάλο αναβάτη της εταιρείας από το Pesaro, τον Dario Ambrosini, παγκόσμιο πρωταθλητή με την Benelli το 1950. Ο Grassetti ήταν ο πρώτος αναβάτης που πήρε την Benelli 250 4-κύλινδρη στην πίστα το 1961, επιτυγχάνοντας μια εντυπωσιακή νίκη στο ντεμπούτο του στην πίστα του Cesenatico. Ένας εξαιρετικός πρωταθλητής που έμεινε στις καρδιές όλων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, κάθε μέρα προγραμματίζεται μια μοτοσυκλετιστική περιήγηση για να ανακαλύψετε φανταστικά ιταλικά χωριά, όπως το Camerano και το Cacciano, διασχίζοντας όμορφους δρόμους που οδηγούν από την Αδριατική Θάλασσα στα βουνά της κεντρικής Ιταλίας, όπως το Monte Nerone και Monti Carpegna.

Όλοι οι μοτοσικλετιστές θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν φυσικά πάρκα και εκπληκτικές φυσικές ομορφιές. Κάθε μέρα προγραμματίζονται επίσης καθοδηγούμενες περιηγήσεις σε πολύ διάσημα ιταλικά μουσεία μοτοσυκλέτας και ιστορικούς τόπους. Την τελευταία ημέρα της Benelli Week, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το «La Musica della Moto – Memorial Augusto “Cicco” Baronciani». Κατά τη διάρκεια της μοτοσυκλετιστικής περιήγησης, οι συμμετέχοντες θα οδηγήσουν κατά μήκος των πιο γοητευτικών δρόμων της περιοχής, μέχρι να φτάσουν στο χωριό Montefabbri, το οποίο κατατάσσεται ανάμεσα στα πιο όμορφα της Ιταλίας. Εδώ θα διοργανωθεί μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στον μουσικό Gioachino Rossini.

Τέλος, διασχίζοντας τους λόφους του Pesaro, όλοι οι συμμετέχοντες θα οδηγήσουν μέσω της υπέροχης πανοραμικής οδού και θα καταλήξουν στην παραλία του Pesaro, συνοδευόμενοι από τις εξαιρετικές αγωνιστικές μοτοσυκλέτες Benelli των δεκαετιών του 60 και του 70.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφθείτε το παρακάτω link στη σελίδα της Benelli Greece https://www.benelli-moto.gr/benelli-week-2024/

4085 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2024 – ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ

Φρένο στα ανεξέλεγκτα χρέη των αθλητικών ομοσπονδιών και νοικοκύρεμα στις οικονομικές τους υποχρεώσεις με διάταξη...