MXON 2024 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ

Η ομάδα του Καναδά επιβεβαίωσε τους τρεις αναβάτες που θα οδηγήσουν στο Monster Energy FIM Motocross of Nations 2024 στο Matterley Basin του Ηνωμένου Βασιλείου στις 4, 5 και 6 Οκτωβρίου.

Η ομάδα αποτελείται από τους:

  • MX1 – Jess Pettis #70
  • MX2 – Kaven Benoit #71
  • OPEN – Dylan Wright #72

Kourtney Lloyd, Team Manager
«Είμαι χαρούμενος που μπορώ να παρουσιάσω την Ομάδα 2024 Team Canada Motocross of Nations. Με μια τρελή σεζόν πίσω μας και πολλές συζητήσεις στα παρασκήνια, έχουν γίνει οι επιλογές και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε το Matterley Basin τον Οκτώβριο. Θα πορευτούμε φέτος με τις σκέψεις της λύτρωσης στο μυαλό μας. Έχουμε μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα αναβατών στον Καναδά και είμαστε έτοιμοι να το επιδείξουμε. Η διαδικασία επιλογής ομάδας δεν είναι εύκολη και θέλω να ευχαριστήσω όλους για τη συμβολή και την υπομονή τους. Είχα την τιμή να οδηγήσω και τους τρεις αυτούς αναβάτες σε αυτόν τον αγώνα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και όλοι φέρνουν ένα διαφορετικό σύνολο δεξιοτήτων στο τραπέζι. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που τους βλέπω να συνεργάζονται για τον ίδιο στόχο. Η απόλυτη σκληρότητα που έχουν δείξει όλοι αυτή τη σεζόν και στο εξωτερικό αλλά και στο παρελθόν είναι απαράμιλλη και είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε το Έθνος μας περήφανο».

Jess Pettis MX1 #70
«Είμαι πολύ ευγνώμων που επιλέχθηκα να εκπροσωπήσω τον Καναδά ως αρχηγός της ομάδας, μαζί με μερικούς έμπειρους και σπουδαίους συμπαίκτες. Είχα την τιμή να εκπροσωπήσω τον Καναδά δύο φορές στο παρελθόν και να είμαι σε θέση να πάω την τρίτη ως αρχηγός ομάδας μετά την κατάκτηση του τίτλου MX1 2024 αυτή τη σεζόν με κάνει πραγματικά περήφανο. Έχω δουλέψει τόσο σκληρά για να φτάσω εδώ. Είμαι περισσότερο από έτοιμος να πάω στο εξωτερικό και να το καταφέρω».

Kaven Benoit MX2 #71
«Το να εκπροσωπείς τον Καναδά φέτος σημαίνει τόσα πολλά. Μάζεψα φοβερές αναμνήσεις από αυτόν τον αγώνα και ανυπομονώ να δημιουργήσω κι άλλες. Είναι πάντα προνόμιο να είσαι μέλος της ομάδας του Καναδά. Έχουμε ένα έμπειρο line up φέτος και νιώθουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Επίσης, το να διασκεδάζεις στην πορεία και να εκτιμάς κάθε λεπτό είναι μέρος του σχεδίου!».

Dylan Wright Open #72
«Είναι μεγάλη μου τιμή που εκπροσωπώ για άλλη μια φορά τον Καναδά στον φετινό αγώνα MXON στο Matterley Basin. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να έχω τα αποτελέσματα που ξέρω ότι μπορώ στην παγκόσμια σκηνή και να κάνω περήφανους τους Καναδούς!!»

2093 More posts in MOTOCROSS category
Recommended for you
MXGO 2024 – VIDEO ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 17ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ

Παρακολουθήστε στο video που ακολουθεί τα στιγμιότυπα του 17ου γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MXGP 2024...