Η HUSQVARNA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ HERITAGE ΤOY 2025

Η Husqvarna Mobility είναι ενθουσιασμένη που αποκαλύπτει τη σειρά μοντέλων της Heritage περιορισμένης έκδοσης για το 2025. Βασισμένη στις δοκιμασμένες τεχνικές πλατφόρμες επιλεγμένων μηχανών motocross και enduro, η καθεμία χαρακτηρίζεται από το χαρακτηριστικό χρώμα που ξεχωρίζει τη γκάμα από τις τυπικές μοτοσικλέτες offroad.

Και τα 10 μοντέλα – τέσσερα motocross και έξι enduro – είναι μηχανές περιορισμένης έκδοσης που διαθέτουν μπλε προστατευτικά ψυγείου αποκλειστικά για τη σειρά, μαζί με ένα ταιριαστό κάλυμμα καθίσματος με λαβή. Η τελευταία πινελιά σε κάθε μοτοσυκλέτα είναι αναμφίβολα τα εντυπωσιακά γραφικά που αντλούν έμπνευση σχεδιασμού από τη σουηδική κληρονομιά της μάρκας. Παρέχοντας ασυναγώνιστες επιδόσεις εκτός δρόμου, η σειρά Heritage περιλαμβάνει τόσο δίχρονα όσο και τετράχρονα μοντέλα. Κάθε ένα είναι εξοπλισμένο με τις πιο πρόσφατες τεχνικές εξελίξεις και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για να διασφαλίσει ότι κάθε μηχανή προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία οδήγησης στην πίστα ή στο μονοπάτι.


Κάθε δίχρονο μοντέλο μοτοκρός από την τυπική σειρά 2025 περιλαμβάνεται στη σειρά Heritage. Τα TC 125, TC 150, TC 250 και TC 300 είναι όλα βελτιωμένα με τον ειδικό χρωματικό συνδυασμό, ο οποίος δίνει σε όλους τους αναβάτες πολλαπλές επιλογές όταν πρόκειται να επιλέξουν μια μηχανή μοτοκρός υψηλής απόδοσης. Και οι τέσσερις μοτοσυκλέτες είναι κατασκευασμένες γύρω από ένα ευέλικτο πλαίσιο και εξοπλισμένες με ανάρτηση WP XACT, ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου και διακόπτη επιλογής χάρτη για εξατομικευμένη παροχή ισχύος.

Με έξι μοντέλα enduro στη σειρά Heritage, οι αναβάτες έχουν μια σημαντική επιλογή από εξαιρετικά ανταγωνιστικά μηχανήματα δίχρονων και τετράχρονων για να διαλέξουν. Τα δίχρονα μοντέλα TE 250 και TE 300 παρέχουν στους αναβάτες που προτιμούν σκληρή οδήγηση σε στιλ enduro μια επιλογή από δύο επιλογές με τα τετράχρονα μοντέλα FE 250, FE 350, FE 450 και FE 501 να ολοκληρώνουν τη σειρά.

Κάθε ελαφρύ μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για να κυριαρχεί στο πιο σκληρό έδαφος με κορυφαίους κινητήρες στην κατηγορία του, προηγμένα ηλεκτρονικά και ένα πλαίσιο που παρέχει εξαιρετικό χειρισμό που συνδυάζεται για να προσφέρει καθαρή απόδοση enduro.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
– Διακριτικά γραφικά αποκλειστικά στη σειρά Heritage
– Μπλε καλύμματα ψυγείου και μπλε κάλυμμα καθίσματος δημιουργούν μια μοναδική εμφάνιση
– Το ευέλικτο πλαίσιο προσφέρει βελτιωμένη ευελιξία και ευελιξία στις στροφές
– Οι βάσεις κινητήρα στα μοντέλα FC προσφέρουν ένα υπολογισμένο επίπεδο ελαστικότητας του πλαισίου
– Ο ψεκασμός καυσίμου στο σώμα του γκαζιού σε 2χρονους κινητήρες εξασφαλίζει κορυφαία ισχύ και οδηγική ικανότητα
– Ο διακόπτης επιλογής χάρτη πολλαπλών λειτουργιών προσφέρει δύο χάρτες κινητήρα και φιλοξενεί τα κουμπιά Quickshifter, Traction και Launch Control σε όλα τα τετράχρονα μοντέλα
– Τα δίχρονα μηχανήματα διαθέτουν διακόπτη επιλογής χάρτη με δύο χάρτες κινητήρα
– Η κατασκευή υβριδικού υποπλαισίου αλουμινίου-πολυαμιδίου παρέχει ειδικά υπολογισμένη ακαμψία και προηγμένη ανθεκτικότητα
– Υδραυλικά συστήματα συμπλέκτη και φρένων Brembo υψηλής απόδοσης
– Τιμόνι ProTaper κορυφαίας ποιότητας και λαβές ODI
– Μίζα σε όλα τα μοντέλα που τροφοδοτείται από μια ελαφριά μπαταρία Li-Ion 2,0 Ah

Για τους αναβάτες που θέλουν να βελτιώσουν το μοντέλο Heritage τους, μια ολοκληρωμένη συλλογή Τεχνικών Αξεσουάρ προσφέρει βελτιωμένη απόδοση, χειρισμό και ανθεκτικότητα του κινητήρα. Στην εκτενή λίστα των εξαρτημάτων που εστιάζονται στον ανταγωνισμό περιλαμβάνονται τιμονόπλακες και σετ τροχών που αναπτύχθηκαν με τη Husqvarna Factory Racing, μαζί με συστήματα εξάτμισης, γρανάζια και προστατευτικά μέρη.

Κάθε αναβάτης enduro μπορεί να προετοιμαστεί για όλες τις καιρικές συνθήκες με τη Functional Offroad Apparel Collection. Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ειδών εξοπλισμού αναβάτη και αδιάβροχα ρούχα, μαζί με μια επιλογή από υψηλής ποιότητας κράνη, μπότες και προστατευτική ένδυση, κάθε στοιχείο της σειράς προσφέρει μέγιστη άνεση και στυλ.

Τα μοντέλα Heritage 2025 είναι διαθέσιμα από τις 10 Σεπτεμβρίου 2024 και μετά σε περιορισμένο αριθμό σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους Husqvarna Mobility. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα, ανατρέξτε στην εθνική θυγατρική ή εισαγωγέα της Husqvarna Mobility.

4099 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ HONDA TRIAL RTL

Ήταν κοινό μυστικό ότι η Honda εργαζόταν σκληρά για την κυκλοφορία μιας ηλεκτρικής Trial μοτοσυκλέτας....