ΝΕΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ HONDA TRIAL RTL

Ήταν κοινό μυστικό ότι η Honda εργαζόταν σκληρά για την κυκλοφορία μιας ηλεκτρικής Trial μοτοσυκλέτας. Η μάρκα έχει ήδη ανοίξει το δρόμο με το motocross HONDA CR ELECTRIC PROTO, την πρώτη ηλεκτρική αγωνιστική μοτοσυκλέτα της μάρκας, η οποία θέτει τις βάσεις για ένα φιλόδοξο έργο για την επίτευξη μείωσης των εκπομπών άνθρακα έως το 2050.

Η νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Honda ονομάζεται RTL, καθώς η γκάμα COTA ήταν ιστορικά στην Ιαπωνία, όπου διατίθεται στην αγορά παράλληλα με αυτά τα ακρωνύμια.

Αυτή τη στιγμή είναι γνωστό ότι ο Takahisa Fujinami, Team Manager της Repsol Honda Team, θα συμμετάσχει με αυτό το πρώτο πρωτότυπο στη International A Super Class (IAS) της σειράς MFJ Trial Championship. Θα είναι το αγωνιστικό ντεμπούτο αυτού του νέου μοντέλου.

Δεν υπάρχουν ημερομηνίες για την άφιξή του από την Ισπανία ή αν τελικά θα βγει στην παραγωγή σε σύντομο χρονικό διάστημα ή θα αποφασίσουν να ακολουθήσουν το δρόμο της Yamaha, η οποία κυκλοφόρησε το πρωτότυπο TY-E της πριν από αρκετά χρόνια και συνεχίζει να ανταγωνίζεται αυτή η πρωτότυπη μορφή με τον Kenichi Kuroyama.

Οι ηλεκτρικές Trial μοτοσυκλέτες σε παραγωγή αυτή την στιγμή είναι οι Electric Motion Factor-E και οι Mecatecno DragonFly. Η κυκλοφορία του GASGAS TXE αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο έτος ή το 2026.

4099 More posts in ΓΕΝΙΚΑ ΝΕΑ category
Recommended for you
ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΤΜ OFF-ROAD MY24…ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Είσαι Ready to Race? Η εποχή αλλάζει, οι θερμοκρασίες πέφτουν, αλλά η αδρεναλίνη ανεβαίνει όταν ανοίγεις το γκάζι...