ENDUROGP 2024 – Η SHERCO FACTORY RACING ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΣΤΑ ΒΑΘΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Ο τελευταίος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος EnduroGP 2024 φιλοξενήθηκε στην πατρίδα της Sherco την Γαλλία όπου η αγωνιστική μας ομάδα είχε την χαρά να καταλάβει οχτώ θέσεις στα βάθρα των δύο ημερών και να δει τέσσερις αναβάτες της να ολοκληρώνουν την χρονιά στην πρώτη τριάδα της κατηγορίας τους.

Οι αναβάτες της Sherco διεκδίκησαν νίκες και βαθμούς σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος φτάνοντας στον τελευταίο αγώνα της Γαλλίας διεκδικώντας τερματισμό στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος στην κατηγορίας τους. Με δυνατές εμφανίσεις ολόκληρη την χρονιά ο Zach Pichon κέρδισε τον πρόλογο στο GP της πατρίδας του και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και τις υπόλοιπες δύο ημέρες τερματίζοντας στο βάθρο της κατηγορίας του. Κατέλαβε στις τελικές βαθμολογίες, την έκτη θέση στην EnduroGP και στην τρίτη θέση της Ε1, πίσω από τους δύο πρώτους της Γενικής του πρωταθλήματος. Συνεχίζοντας την εξαιρετική του πορεία ο Hamish McDonald είχε ακόμα δύο τερματισμούς στο βάθρο, διασφαλίζοντας την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος στην Ε3, αποτελέσματα που τον έφεραν και στην έβδομη θέση της EdnuroGP. Στον χορό των βάθρων συμμετείχε και ο Wil Ruprecht στην Γαλλία και τις δύο ημέρες, αποτελέσματα που τον έφεραν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της Ε2. Κερδίζοντας και τις δύο ημέρες της Γαλλίας, η Rachel Gutish κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Για τους υπόλοιπους αναβάτες τις Sherco Racing Factory ο Julien Roussaly τερμάτισε 4ος στην Ε2, ο Antoine Magain 8ος στην ίδια κατηγορία, ο Thibault Giraudon 4ος στην Junior 1, o Jeremy Sydow στην τέταρτη θέση της Ε1 και ο Romain Dagna στην 3η θέση της Youth.

Σημαντικές όμως επιτυχίες σημείωσαν με Sherco και ιδιώτες αναβάτες εκτός της αγωνιστικής μας ομάδας, με τους Tim Louis και Jiri Hadek να κάνουν το ένα-δύο στην τελική βαθμολογία της ΟΡΕΝ 2Τ.

Αποτελέσματα Γαλλικού GP:

E1
Zachary Pichon P3 P3
Jeremy Sydow P6 P5

E2
Wil Ruprecht P3 P2

E3
Hamish Macdonald P2 P3
Antoine Magain P3 P4
Julien Roussaly P6 P6

Junior 1
Thibault Giraudon P1 P3

Youth
Romain Dagna P2

Women
Rachel Gutish P1 P1

Κατάταξη στις τελικές βαθμολογίες EnduroGP 2024:

E1
Zachary Pichon P3
Jeremy Sydow P5

E2
Wil Ruprecht P4

E3
Hamish Macdonald P2
Julien Roussaly P4
Antoine Magain P8

Junior 1
Thibault Giraudon P4

Youth
Romain Dagna P3

Women
Rachel Gutish P2

515 More posts in ENDURO category
Recommended for you
FIM HARD ENDURO 2024 – ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΤΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΙ!

Μετά από μια έντονη ημέρα αγώνων σε τρεις αγώνες γεμάτες δράση σε στυλ νοκ-άουτ, ο...