GREECE RALLY 2024 – ΗΜΕΡΑ 7

Καθώς ο ήλιος ανέτειλε πάνω από τα γραφικά τοπία του Ζαγορίου, η τελευταία ημέρα του Greece Rally 2024 εξελίχθηκε με ενθουσιασμό και προσμονή. Οι αναβάτες αντιμετώπισαν μια μικρή αλλά γεμάτη συγκινήσεις διαδρομή 150 χιλιομέτρων, πλέκοντας ανάμεσα στα όμορφα χωριά Λυγιάδες, Κρυονέρι, Ανθρακίτης, Λεπτοκαρυά, Καστανιώνας, Λαϊστά, Γυφτοκάμπος, Σκαμνέλι, Τσεπέλοβο, Δίκορφο, Μητσικέλι, Αγίους, Απόστολους και Κρανουλά.

Πρώτος της ημέρας ήταν ο #35 Moritz Hennefeld, ο οποίος απέδειξε την αξία του κερδίζοντας τη ειδική, δείχνοντας ταχύτητα και ακρίβεια σε όλη τη ειδική. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο #1 Roberto Barbieri, ο οποίος είχε μια εξαιρετική εμφάνιση, ενώ ο #61 Βασίλης Μπούτρος εξασφάλισε την τρίτη θέση, προσθέτοντας ενθουσιασμό στην ημέρα.

Στην γενική κατάταξη, ο #1 Roberto Barbieri κατέκτησε την κορυφαία διάκριση, επιδεικνύοντας σταθερή απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του rally. Ο #35 Moritz Hennefeld κέρδισε την δεύτερη θέση, ενώ ο #34 Anton Tyll συμπλήρωσε το βάθρο, σηματοδοτώντας μια επιτυχημένη πορεία και για αυτόν.

Το Greece Rally 2024 έχει αποδείξει και πάλι ότι είναι μια συντριπτική επιτυχία, ενθουσιάζοντας τόσο τους φιλάθλους όσο και τους συμμετέχοντες. Με εκπληκτικά τοπία, απαιτητικές διαδρομές και σφοδρό ανταγωνισμό, το φετινό Greece Rally 2024 έχει αφήσει όλους ανυπόμονους για την επόμενη περιπέτεια. Ευχαριστούμε όλους τους αναβάτες, τις ομάδες και τους φιλάθλους που έκαναν αυτήν την εκδήλωση αξέχαστη. Μέχρι το επόμενο Greece Rally 2025!

OffRoadTeam.
Greece Rally Gallery

523 More posts in ENDURO category
Recommended for you
GREECE RALLY 2024 – ΗΜΕΡΑ 5

Η συναρπαστική σημερινή διαδρομή κάλυψε 229 χλμ προς την Ηγουμενίτσα και πίσω, περιλαμβάνοντας δύο απαιτητικές...