ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SHERCO ΣΤΑ GERANEIA XTREME ENDURO 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – O πρώτος φετινός αγώνας Hard Enduro στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους με το 2ο Geraneia Xtreme Enduro 2024 να ξεκινάει το Σάββατο με τον καθιερωμένο του πρόλογο στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και να συνεχίζει την Κυριακή με τον κυρίως αγώνα στα δύσβατα μονοπάτια των Γεράνειων. Με Sherco αγωνίστηκαν τρεις αθλητές, με τον Γιώργο Νταλιμπίρα να ολοκληρώνει στην δεύτερη θέση τον πρόλογο ενώ την Κυριακή παρά τα προβλήματα κατέλαβε την τρίτη θέση της Pro ενώ ο Δημήτρης Δήμου στην πρώτη του συμμετοχή σε αυτή την μορφή των αγώνων ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βάθρου της Amateur!

Εκτός της δεδομένης δυσκολίας του αγώνα οι αθλητές είχαν να αντιμετωπίσουν και τις απρόσμενες για την εποχή, θερμές καιρικές συνθήκες που έκαναν την προσπάθεια τους ακόμα πιο δύσκολη. Ο Γιώργος Νταλιμπίρας(SE300) μπήκε δυνατά στον αγώνα διεκδικώντας την νίκη του προλόγου, και με τον ίδιο ρυθμό μπήκε και στον αγώνα της Κυριακής παίρνοντας νωρίς την πρωτοπορία. Στον δεύτερο γύρο όμως είχε μια πτώση με αποτέλεσμα να στραβώσει το πεντάλ του πίσω φρένου μένοντας πατημένο, αναγκάζοντας τον αναβάτη από την Βέροια να κόψει ρυθμό καθώς δεν μπόρεσε να επιδιορθώσει το πρόβλημα. Κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια.

Στην πρώτη του αγωνιστική εμπειρία σε αγώνα Hard Enduro, o Δημήτρης Δήμου(SE300) τόλμησε τον απαιτητικό πρόλογο πραγματοποιώντας καθαρά περάσματα και χωρίς προβλήματα κινήθηκε την Κυριακή για να τερματίσει εντυπωσιακά στην δεύτερη θέση της κατηγορίας Amateur.

Ακόμα μια δυνατή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Καγιάνης Χαλίλ(SE300) τερματίζοντας στην έβδομη θέση της PRO, σε μια κατηγορία όπου οι χρόνοι της πρώτης εξάδας ήταν αρκετά κοντά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους διοργανωτές του Geraneia Xtreme Enduro 2024 και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την διοργάνωση για την επόμενη χρονιά!

297 More posts in ENDURO category
Recommended for you
2O GERANEIA XTREME ENDURO 12-13/10/2024 – ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί το 2o Geraneia X-Treme Enduro στους Αγίου Θεοδώρους και παρακάτω...