ISDE 2024 – ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ…ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ Ο J.GARCIA

H τρίτη ημέρα του International Six Days of enduro 2024 στην Ισπανία προσέφερε νέες φρέσκιες διαδρομές από την “βομβαρδισμένη” των δύο προηγούμενων ημερών. Ωστόσο η βροχή κατά διαστήματα δεν έκανε εύκολο το έργο των αναβατών, εκτός των Γάλλων που και σήμερα κατάφεραν να μεγαλώσουν το προβάδισμα τους τους από τους δεύτερους Ισπανούς.

Οι οικοδεσπότες δεν είχαν καλή ημέρα και κόντεψαν να επιστρέψουν στην τρίτη θέση της κατάταξης καθώς οι Αμερικάνοι αντεπιτέθηκαν αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να ανακτήσουν την δεύτερη θέση που έχασαν την προηγούμενη ημέρα. Και αυτό γιατί ο Josep Garcia βρισκόταν και πάλι σε δαιμονισμένο ρυθμό κερδίζοντας τις περισσότερες ειδικές με τον γνωστό ακροβατικό του τρόπο, κάτι όμως που θέλει η ομάδα για να έχει ελπίδες να κερδίσει τον φετινό αγώνα εντός έδρας. Ο Ισπανός ήταν ο νικητής της ημέρας, σχετικά εύκολα καθώς ο Steve Holcombe μετά την πτώση του στην δεύτερη ειδική, δεν είχε πολλές πιθανότητες για να πάρει την δεύτερη σερί του ημέρα στον αγώνα.

To ελληνικό club και με τους τρεις αναβάτες του συνεχίζει να κάνει άλματα στην κατάταξη του αγώνα ανεβαίνοντας την τρίτη ημέρα στην 87η θέση. O Γιάννης Χασάπης ολοκλήρωσε την ημέρα στην 187η θέση με τον Απόστολο Ζβιντερίκο στην 356η και τον Γρηγόρη Καρπέλη στην 262η.

529 More posts in ENDURO category
Recommended for you
ISDE 2024 – ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ S.HOLCOMBE ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ…ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ Ο J.GARCIA

Η βροχή που έπεσε κατά την διάρκεια της νύχτας έφερε ακόμα δυσκολότερες καταστάσεις στις ειδικές...